shmeia-yperoxhs

Σημεία υπεροχής ΙΕΚ MASTER

Σπούδασε στο IEKMASTER
 • Άρτιες Υποδομές

  Στις υπερσύγχρονες υποδομές της MASTER, δημιουργούμε τους Επαγγελματίες του μέλλοντος. Εύκολα προσβάσιμοι από το Μέσα Μεταφοράς, οι νεανικοί χώροι του ΙΙΕΚ MASTER δημιουργούν μια άνετη και φιλική ατμόσφαιρα για τους Σπουδαστές, στην καρδιά και την ασφάλεια των Βορειοανατολικών και Νοτιοανατολικών προαστίων.

 • Σύγχρονος Εξοπλισμός

  Το ΙΕΚ MASTER ακολουθεί την παράδοση του Ομίλου στην συνεχή αναζήτηση και επένδυση πάνω σε νέα και καινοτόμα εργαλεία και μεθοδολογίες εκπαίδευσης. Οι σπουδαστές έχουν στη διάθεση τους πλήρως εξοπλισμένα εργαστήρια πλαισιωμένα από σύγχρονες εργαστηριακές και τεχνολογικές συσκευές που προσομοιώνουν άριστα την πρακτική εξάσκηση και παράλληλα παρέχεται διαρκής πρακτική σε πραγματικά εργασιακά περιβάλλοντα.

 • Εξειδικευμένο Προσωπικό

  Το εκπαιδευτικό προσωπικό του ΙΕΚ MASTER αποτελείται από επαγγελματίες με εμπειρία και γνώση της Αγοράς Εργασίας. Στόχος των Εκπαιδευτικών μας, να ξεπεράσουν την τυπική και μονοδιάστατη νοοτροπία διδασκαλίας, εξελίσσοντας τις πρακτικές εκπαίδευσης και να επιτύχουν τη σύνδεση τους με τις πραγματικές απαιτήσεις των επιχειρήσεων.

 • Συμβουλευτική καριέρας- Επαγγελματικός προσανατολισμός

  Στο ΙΕΚ MASTER θα συναντήσετε συμβούλους που με τη χρήση ειδικών ψηφιακών εργαλείων επαγγελματικού προσανατολισμού θα εντοπίσουν, αξιοποιήσουν τα ταλέντα και τις ικανότητες σας και θα δημιουργήσουν ευκαιρίες που θα καλύψουν την επαγγελματική εξέλιξη και πορεία της εργασίας σας. Οι σύμβουλοι μας θα απαντήσουν σε όλα τα ερωτήματά σας, θα σας υποστηρίξουν και θα σας βοηθήσουν να βρείτε το επάγγελμα που σας ταιριάζει.

 • Υπερσύγχρονες Εγκαταστάσεις

  Στο ΙΕΚ MASTER δώσαμε ιδιαίτερη προσοχή στη λειτουργική διαμόρφωση των κτιριακών εγκαταστάσεων ώστε να καλύπτουν άριστα τις ανάγκες των Σπουδαστών μας, δημιουργώντας ένα άνετο και εργονομικό περιβάλλον μάθησης με τις πλέον σύγχρονες υποδομές. Στοχεύοντας στην ασφάλεια και ευκολία πρόσβασης των Σπουδαστών, δημιουργήσαμε τις δομές μας στην καρδιά των Βορείων & Νοτίων προαστίων. Στα εντυπωσιακά κτήρια του ΙΕΚ MASTER στην Αργυρούπολη και στο Νέο Ηράκλειο, με συνολική επιφάνεια πάνω από 2.800, η εκπαίδευση σας πραγματοποιείται κάτω από ιδανικές μαθησιακές συνθήκες με όλα τα σύγχρονα μέσα διδασκαλίας και άνετους χώρους αναψυχής.

 • Ειδική εκπαίδευση και διαρκής ενημέρωση

  Στο IEKmaster παρέχεται ειδική εκπαίδευση και διαρκής ενημέρωση για προγράμματα και χρηματοδοτικά εργαλεία (ΕΣΠΑ, Τράπεζα Επενδύσεων, κλπ) για να κάνεις τη δική σου προσπάθεια στην επιχειρηματικότητα.

 • Δημιουργία ενός δυναμικού επαγγελματία

  Στις υπερσύγχρονες υποδομές της MASTER, δημιουργούμε τους Επαγγελματίες του μέλλοντος. Εύκολα προσβάσιμοι από το Μέσα Μεταφοράς, οι νεανικοί χώροι του ΙΙΕΚ MASTER δημιουργούν μια άνετη και φιλική ατμόσφαιρα για τους Σπουδαστές, στην καρδιά και την ασφάλεια των Βορειοανατολικών και Νοτιοανατολικών προαστίων.

 • Παρέχονται σημαντικές εκπτώσεις και διευκολύνσεις

  Σημαντικές εκπτώσεις σε ωφελούμενους Προγραμμάτων του Εκπαιδευτικού Ομίλου μας, σε νέες έγραφες από συστάσεις ήδη σπουδαστών μας και διευκολύνσεις αποπληρωμής σε άτομα με ιδιαίτερες οικονομικές δυσκολίες, σε προεξόφληση διδάκτρων, σε άτομα ΑΜΕΑ κλπ.

 • Άμεση προώθηση στην αγορά εργασίας

  Εξασφαλίζουμε άμεση προώθηση στην αγορά εργασίας από το πρώτο κιόλας εξάμηνο μέσα από πλήθος συνεργαζόμενων επιχειρήσεων του ομίλου μας.

 • Online σεμινάρια βασισμένα σε ευρωπαϊκά πρότυπα

  Ψηφιακό εκπαιδευτικό υλικό μέσω πιστοποιημένης πλατφόρμας i-class.gr και i-classlive.gr.

 • Εξατομικευμένη συμβουλευτική στους σπουδαστές

  Διαθέτουμε Συμβούλους Εκπαίδευσης, Μαθητείας & Εξέλιξης (εξατομικευμένη προσέγγιση των σπουδαστών μας από τα πρώτα βήματα και μέχρι την ολοκλήρωση των σπουδών και την μετέπειτα συνέχισή τους).

 • Πρόσθετη κατάρτιση σε εξειδικευμένες ηλεκτρονικές πλατφόρμες

  Πρόσθετη κατάρτιση και πρακτική σε τεχνολογίες περιβάλλοντος και σε βασικές εφαρμογές πληροφορικής με δυνατότητα πιστοποίησης.

 • Παροχή Tablet σε όλους τους σπουδαστές

  Με την εγγραφή παρέχεται tablet με βασικά εκπαιδευτικά εργαλεία.

 • Μαθήματα ξένων γλωσσών

  Με δυνατότητα πιστοποίησης ως πρόσθετο προσόν για εξειδικευμένη απασχόληση ή αυτοαπασχόληση.

Ομαδική ασφάλιση σπουδαστών μας

Αναβολή στράτευσης (βάση της σχετικής νομοθεσίας)

Οργανωμένη συμμετοχή σε projects και εργασίες

Διάθεση αναλωσίμων υλικών

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα και ενημερωθείτε άμεσα, εύκολα και δωρεάν για τη σχολή που σας ενδιαφέρει από όπου και αν βρίσκεστε.


* Tο πεδίο είναι Υποχρεωτικό

Αργυρούπολη

Διεύθυνση: Λ. Κύπρου 4 & Λ. Βουλιαγμένης 579, Τ.Κ.: 16452

Τηλέφωνο Επικοινωνίας: 210 9966992

Email: info@iekmaster.gr

Νέο Ηράκλειο

Διεύθυνση: Ζαλοκώστα & Εμ. Παπαδάκη, T.K.: 14121

Τηλέφωνο Επικοινωνίας: 210 2712588

Email: info@iekmaster.gr

© Copyright - IEK MASTER