Ημερομηνία: Τετάρτη 22/6
Ώρα: 18.00-20.00
Τρόπος Διεξαγωγής:
α) Online, μέσω εκπαιδευτικής πλατφόρμας. (*αναλυτικές οδηγίες με το link παρακολούθησης θα λάβετε με email την ημέρα διεξαγωγής σεμιναρίου)
Περιγραφή Σεμιναρίου:
Στο σεμινάριο θα παρουσιαστούν σύγχρονες τεχνικές και τάσεις που επικρατούν στην ελληνική και διεθνή ζαχαροπλαστική. Τα νέα trend, τα στιλ και υλικά που θα επικρατήσουν στη δημιουργική ζαχαροπλαστική.
Επιπλέον ο Pastry chef Mιχάλης Πάνος θα παρουσιάσει και θα εκτελέσει τις παρακάτω συνταγές:
Chocolate stone
Οι σύγχρονες τεχνικές Ζαχαροπλαστικής με βάση τη σοκολάτα συνθέτουν μια σοκολατένια «πέτρα» που θα είναι αέρινη και γευστική. Ένας Σοκολατένιος συνδυασμός που θα σας καθηλώσει.
Red velvet macarons
Μια νέα τεχνική για να μπορείτε εύκολα να φτιάξετε τα δικά σας macarons, σε όποιο χρώμα επιθυμείτε και με όποια γέμιση θέλετε να τα συνδυάσετε. Τα μυστικά για το τέλειο macaron δεν είναι πια μυστικά.
Εισηγητής: Μιχάλης Πάνος είναι Διπλωματούχος Πιστοποιημένος Αρτοποιός Ζαχαροπλάστης.
Είναι ιδιοκτήτης εργαστηρίου Ζαχαροπλαστικής και διαθέτει πολυετή εμπειρία στο χώρο της εκπαίδευσης στον Τομέα Τουρισμού & Εστίασης. Γενικός Γραμματέας Λέσχης Αρχιζαχαροπλαστών Ελλάδος. Στο ενεργητικό του μετρά συνεργασίες με περιοδικά στη συνταγογράφηση & παρασκευή γλυκισμάτων. Το 2017 κέρδισε το ΧΑΛΚΙΝΟ ΜΕΤΑΛΛΕΙΟ/3η θέση στον 2ο πανελλήνιο διαγωνισμό GREEKCHEF 2017 στην κατηγόρια Ελληνικό Γλυκό εστιατορίου. Έχει συμμετάσχει σε εκδήλωση του Ευρωκοινοβουλίου Βρυξελλών για την προώθηση τοπικών προϊόντων.
Όλοι οι συμμετέχοντες θα λάβουν Βεβαίωση Επιτυχούς Παρακολούθησης