Diploma in Food and Beverage

PROFESSIONAL DIPLOMA in FOOD and BEVERAGE

Πιστοποιημένο εκπαιδευτικό πρόγραμμα-εργαστηριακό σεμινάριο

Α’ Κύκλος: ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΚΟΥΖΙΝΑ

Διάρκεια:80 ώρες

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ

ΠΟΙΟΤΙΚΟΣ- ΠΟΣΟΤΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ

ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ –ΟΡΓΑΝΩΣΗ- ΤΡΟΠΟΙ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ-ΗΑCCP

ΚΑΙ ΤΡΟΠΟΙ ΚΟΠΗΣ ΚΡΕΑΤΩΝ ΚΑΙ ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ ΣΕ

ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΠΑΝΩ ΣΕ ΣΟΥΠΕΣ ΚΑΙ ΣΑΛΑΤΕΣ ΒΑΣΙΚΕΣ

ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΣΕ ΖΥΜΕΣ.

Διδακτέα Υλη

1η ΕΒΔΟΜΑΔΑ (10 ΩΡΕΣ)2 ΗΜΕΡΕΣ ΕΠΙ 5 ΩΡΕΣ

ΚΟΠΕΣ ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

BOUQET GARNI MIREPOIX (Κοψιματα,Αρωματικα κλπ)

ΒΡΑΣΙΜΟ ΖΩΜΩΝ ΚΟΤΟΣΟΥΠΑ ΑΥΓΟΛΕΜΟΝΟ ΚΑΙ ΘΕΩΡΙΑ

ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΚΟΥΖΙΝΑΣ –ΓΑΛΛΙΚΕΣ ΟΡΟΛΟΓΙΕΣ.

ΤΕΧΝΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΚΟΥΖΙΝΑΣ

ΣΥΝΘΕΣΗ ΚΟΥΖΙΝΑΣ (ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ)

ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΚΟ ΛΕΞΙΚΟ

ΥΓΙΕΙΝΗ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΡΟΦΙΜΩΝ

2η ΕΒΔΟΜΑΔΑ (10 ΩΡΕΣ) 2 ΗΜΕΡΕΣ ΕΠΙ 5 ΩΡΕΣ

PARMANTIER DEPAR SAINT ZERMEN (Πατατοσουπα)

ΚΟΤΟΣΟΥΠΑ ΜΑΝΙΤΑΡΟΣΟΥΠΑ ΦΑΚΕΣ ΦΑΣΟΛΑΔΑ

ΣΥΝΘΕΣΗ MENU ΘΕΩΡΙΑ

ΒΑΣΙΚΟΙ ΝΟΜΟΙ ΓΙΑ ΣΥΝΘΕΣΗ ΜΕΝU

3η ΕΒΔΟΜΑΔΑ (10 ΩΡΕΣ)2 ΗΜΕΡΕΣ ΕΠΙ 5 ΩΡΕΣ

DEMI GLASS ΠΑΡΑΓΩΓΑ(BOURGINION ΜΑΔΕΡΑ, SAUCER)-Βασικες και Παραγωγες Σαλτσες Κουζινας

ΒΕΛΟΥΤΕ ΚΟΤΑΣ

ΣΩΣ ΝΤΟΜΑΤΑΣ-ΜΠΕΣΑΜΕΛ

4η ΕΒΔΟΜΑΔΑ (10 ΩΡΕΣ) 2 ΗΜΕΡΕΣ ΕΠΙ 5 ΩΡΕΣ

ΜΑΓΙΟΝΕΖΑ (COCTAIL, TARTAR BEARNAIZ,SIZAR, MOCANDAISE) ΑΡΩΜΑΤΙΚΑ ΒΟΥΤΥΡΑ

ΜΕΡΙΔΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΘΟΡΙΣΜΟΣ ΠΟΣΟΤΗΤΩΝ

ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΑΝΑΔΡΟΜΗ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΟΣ HACCP ΜΑΓΕΙΡΙΚΑ ΣΚΕΥΗ ΚΑΙ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΚΑΙ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΧΩΡΩΝ ΜΑΓΕΙΡΙΟΥ

5η ΕΒΔΟΜΑΔΑ (10 ΩΡΕΣ)2 ΗΜΕΡΕΣ ΕΠΙ 5 ΩΡΕΣ

ΑΥΓΑ ΠΟΣΕ ΦΛΟΡΕΝΤΙΝ BENEDICT, ΤΗΓΑΝΙΤΑ , ΒΡΑΣΤΑ, SCRABBLE, ΟΜΕΛΕΤΑ ΚΑΓΙΑΝΑΣ.

6η ΕΒΔΟΜΑΔΑ (10 ΩΡΕΣ) 2 ΗΜΕΡΕΣ ΕΠΙ 5 ΩΡΕΣ

ΡΥΖΙ-ΡΙΖΟΤΟ-AUGRATIN-ΠΑΣΤΙΤΣΙΟ-ΠΑΤΑΤΕΣ ΒΑΠΕΡ-ΑΛΑ ΧΑΣΑΠΑ-ΝΤΟΦΙΝΟΥΑΖ-ΤΖΑΚΕΤ

7η  ΕΒΔΟΜΑΔΑ (10 ΩΡΕΣ) 2 ΗΜΕΡΕΣ ΕΠΙ 5 ΩΡΕΣ

ΖΥΜΕΣ –ΣΠΑΝΑΚΟΠΙΤΑ-ΚΙΣ ΛΩΡΑΙΝ(ΚΡΕΠΑ-ΦΥΛΟ-ΨΩΜΙ)

8η ΕΒΔΟΜΑΔΑ (10 ΩΡΕΣ) 2 ΗΜΕΡΕΣ ΕΠΙ 5 ΩΡΕΣ

ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ ΚΑΙ ΘΕΩΡΙΑ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ ΑΣΚΟΥΜΕΝΩΝ

ΕΞΕΤΑΣΗ ΠΡΟΦΟΡΙΚΗ ΚΑΙ ΘΕΩΡΗΤΙΚΗ.

 ΠΡΟΣΔΟΚΩΜΕΝΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

ΜΕ ΤΗΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΤΟΥ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ ΟΙ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΕΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ :

  1. ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΕΡΓΑΣΤΟΥΝ ΣΕ ΜΑΓΑΖΙΑ ΜΕ ΠΡΩΙΝΑ ΚΑΦΕ RESTAURANTAΤ ΩΣ ΒΟΗΘΟΙ
  2. ΔΙΕΥΡΥΝΟΥΝ ΤΟΝ ΚΥΚΛΟ ΤΟΥΣ ΣΕ ΘΕΩΡΗΤΙΚΕΣ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΝΕΣ ΥΓΙΕΙΝΗΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ
  3. ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΗΣ ΣΤΑΔΙΟΔΡΟΜΙΑΣ ΤΟΥΣ ΜΕ ΣΩΣΤΕΣ ΒΑΣΕΙΣ.
  4. ΝΑ ΕΚΠΛΗΞΟΥΝ ΕΥΧΑΡΙΣΤΑ ΤΟΥΣ ΚΑΛΕΣΜΕΝΟΥΣ ΤΟΥΣ.

Απευθύνεται σε:

Άτομα ηλικίας 17 ετών και άνω με ιδιαίτερη κλίση στις δραστηριότητες της κουζίνας και σε ταλαντούχους επιδόξους ΣΕΦ.

Σε νέα ζευγάρια και νοικοκυρές με όραμα και ανήσυχο-δημιουργικό πνεύμα.

Β’ Κύκλος: ΜΑΓΕΙΡΕΥΟΝΤΑΣ ΜΕΖΕΔΕΣ ΚΑΙ ΟΡΕΚΤΙΚΑ

Διάρκεια:72 ώρες

 ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ

ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ ΟΡΕΚΤΙΚΩΝ ΚΡΥΑΣ ΖΕΣΤΗΣ ΚΟΥΖΙΝΑΣ-ΜΕΖΕΔΕΣ –ΛΑΔΕΡΑ-ΖΥΜΑΡΙΚΑ-ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΟ BRUNCH ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΔΙΑΣΗΜΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΘΑΛΑΣΣΙΝΩΝ.

ΣΥΝΘΕΣΗ MENU ΑΠΟ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΑ- CATERING- ΜΕΡΙΔΟΠΟΙΗΣΗ

ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΚΑΙ ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΗ Α ΥΛΩΝ

ΤΡΟΦΟΓΝΩΣΙΑ

ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΕΣ ΚΑΙ ΤΡΟΠΟΣ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ ΨΑΡΙΩΝ-ΤΕΜΑΧΙΣΜΟΣ ΨΑΡΙΩΝ ΚΑΙ ΟΣΤΡΑΚΟΕΙΔΩΝ.

Διδακτέα Υλη:

1η ΕΒΔΟΜΑΔΑ (10 ΩΡΕΣ)2 ΗΜΕΡΕΣ ΕΠΙ 5 ΩΡΕΣ

ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ ΣΕ ΛΑΔΕΡΑ(ΙΜΑΜ ΑΡΑΚΑ-ΦΑΣΟΛΑΚΙΑ-ΜΠΡΙΑΜ-ΓΕΜΙΣΤΑ)

ΘΕΩΡΙΑ ΣΕ ΣΥΝΘΕΣΗ ΔΙΑΦΟΡΩΝ ΜΕΝU ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΩΝ CATERING

2η ΕΒΔΟΜΑΔΑ (10 ΩΡΕΣ) 2 ΗΜΕΡΕΣ ΕΠΙ 5 ΩΡΕΣ

ΣΑΛΑΤΕΣ ΧΩΡΙΑΤΙΚΗ-ΣΕΦ-ΚΙΝΟΑ-ΝΙΣΟΥΑΖ-ΚΟΥΣ ΚΟΥΣ-ΤΖΑΤΖΙΚΙ-ΤΥΡΟΚΑΥΤΕΡΗ-ΜΕΛΙΤΖΑΝΟΣΑΛΑΤΑ

ΘΕΒΡΙΑ: ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ Α ΥΛΩΝ

ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ-ΓΑΛΑ –ΔΗΜΗΤΡΙΑΚΩΝ-ΤΥΡΙΩΝ-ΛΙΠΗ ΚΑΙ ΕΛΑΙΑ

3η ΕΒΔΟΜΑΔΑ (10 ΩΡΕΣ) 2 ΗΜΕΡΕΣ ΕΠΙ 5 ΩΡΕΣ

ΚΑΝΑΠΕΔΑΚΙΑ-ΚΟΛΟΚΥΘΟΚΕΦΤΕΔΕΣ-ΤΥΡΟΚΡΟΚΕΤΕΣ-ΣΠΑΝΑΚΟΠΙΤΑΚΙΑ-ΤΥΡΟΠΙΤΑΚΙΑ-ΚΟΤΟΠΙΤΑΚΙΑ-ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ ΓΕΜΙΣΤΑ.

4η ΕΒΔΟΜΑΔΑ (10 ΩΡΕΣ)2 ΗΜΕΡΕΣ ΕΠΙ 5 ΩΡΕΣ

ΤΥΡΟΨΩΜΟ-ΕΛΙΟΨΩΜΟ-ΕΛΙΟΠΙΤΑ-ΚΟΛΟΚΥΘΟΠΙΤΑ-ΚΡΕΜΜΥΔΟΠΙΤΑ-ΚΟΤΟΠΙΤΑ-ΠΙΤΣΑ

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΦΡΕΣΚΟΤΑΤΗΣ ΖΥΜΗΣ

ΤΡΟΠΟΙ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ ΚΡΕΑΤΩΝ

5η ΕΒΔΟΜΑΔΑ (10 ΩΡΕΣ)2 ΗΜΕΡΕΣ ΕΠΙ 5 ΩΡΕΣ

ΖΥΜΑΡΙΚΑ ΦΡΕΣΚΑ-ΦΟΚΑΤΣΙΑ-ΤΑΛΙΑΤΕΛΕΣ-ΡΑΒΙΟΛΙΑ-ΣΑΛΤΣΕΣ ΒΑΣΙΚΕΣ ΖΥΜΑΡΙΚΩΝ

ΠΕΣΤΟ-ΚΑΡΜΠΟΝΑΡΑ-ΝΑΠΟΛΙΤΕΝ-ΠΟΥΤΑΝΕΣΚΑ-ΒΟΛΟΝΕΖ-ΓΑΡΙΔΟΜΑΚΑΡΟΝΑΔΑ ΚΑΙ ΝΙΟΚΙ.

6η ΕΒΔΟΜΑΔΑ (12 ΩΡΕΣ)2 ΗΜΕΡΕΣ ΕΠΙ 6 ΩΡΕΣ

ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΟ BRUNCH(ΕΚΠΛΗΞΗ)

ΔΙΑΦΟΡΑ ΕΙΔΗ ΑΥΓΩΝ(ΕΚΠΛΗΞΗ)

ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΠΙΤΕΣ ΚΑΙ ΓΑΡΝΙΤΟΥΡΕΣ ΠΟΛΥΤΕΛΟΥΣ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΩΝ(ΠΧ HILTON)

7η ΕΒΔΟΜΑΔΑ (10 ΩΡΕΣ) 2 ΗΜΕΡΕΣ ΕΠΙ 5 ΩΡΕΣ

ΣΠΕΤΣΙΩΤΑ ΨΑΡΙ-ΠΕΡΚΑ ΣΑΒΟΡΟ

ΣΟΥΠΑ ΣΠΑΝΑΚΙ –ΧΤΑΠΟΔΙ ΞΥΔΑΤΟ

ΓΕΜΙΣΤΟ ΚΑΛΑΜΑΡΙ ΚΡΙΘΑΡΩΤΟ ΓΑΡΙΔΑΣ

ΓΑΡΙΔΕΣ ΣΑΓΑΝΑΚΙ-BIANCO ΜΕ ΠΕΡΚΑ

ΤΕΜΑΧΙΣΜΟΣ ΨΑΡΙΩΝ ΚΑΙ ΦΕΛΕΤΑΡΙΣΜΑ

ΤΡΟΠΟΙ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑΤΟΣ

ΠΡΟΣΔΟΚΩΜΕΝΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

ΜΕ ΤΗΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΤΩΝ ΣΕΜΙΝΑΡΙΩΝ ΟΙ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΕΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ:

  1. ΕΡΓΑΣΤΟΥΝ ΩΣ Β Η Γ ΜΑΓΕΙΡΕΣ ΣΕ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ Η Α ΜΑΓΕΙΡΕΣ ΣΕ CAFÉ RESTAURANT
  2. ΔΙΕΥΡΥΝΟΥΝ ΤΟΝ ΚΥΚΛΟ ΤΩΝ ΓΝΩΣΕΩΝ ΤΟΥΣ ΘΕΩΡΗΤΙΚΑ & ΠΡΑΚΤΙΚΑ.
  3. ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΝ ΜΕ ΣΩΣΤΕΣ ΒΑΣΕΙΣ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΜΕΖΕΔΩΝ ΚΑΙ ΚΡΥΑΣ ΚΟΥΖΙΝΑΣ
  4. ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΘΟΥΝ ΕΠΑΡΚΩΣ ΓΙΑ ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΟ Γ ΚΥΚΛΟ ΤΩΝ ΚΡΕΑΤΩΝ

Απευθύνεται:

1.Στους αποφοίτους του Α Κύκλου

2.Στους επαγγελματίες βοηθούς Μάγειρους

3.Σε όλους εκείνους τους ιδιώτες και ειδικά στις νοικοκυρές που φιλοδοξούν να αναδείξουν το ταλέντο τους  στη Μαγειρική και επιθυμούν να διευρύνουν τις γνώσεις τους για οικογενειακά-φιλικά γεύματα.

Γ’ Κύκλος: ΜΑΓΕΙΡΕΥΟΝΤΑΣ ΟΛΑ ΤΑ ΚΡΕΑΤΑ- ΚΥΝΗΓΙΑ

ΒΡΑΒΕΥΜΕΝΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ

 Διάρκεια:84 ώρες

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ

ΔΙΑΣΗΜΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΚΡΕΑΤΩΝ –ΜΟΣΧΑΡΙΟΥ-ΑΡΝΙΟΥ-ΚΟΤΟΠΟΥΛΟΥ-ΧΟΙΡΙΝΟΥ-ΚΙΜΑΔΕΣ-ΚΥΝΗΓΙΩΝ

ΘΕΩΡΙΑ ΣΕ ΟΡΓΑΝΩΣΗ-ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΩΝ ΟΙΝΟΛΟΓΙΑ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΔΙΑΚΟΣΜΗΤΙΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ(ΣΚΑΛΙΣΜΑΤΑ)

ΒΑΣΙΚΟΙ ΤΡΟΠΟΙ ΨΗΣΙΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΕΜΑΧΙΣΜΟΣ ΚΡΕΑΤΩΝ

Διδακτέα Υλη

1η ΕΒΔΟΜΑΔΑ (12 ΩΡΕΣ)2 ΗΜΕΡΕΣ ΕΠΙ 6ΩΡΕΣ

ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ-ΓΙΟΥΒΕΤΣΙ-ΣΝΙΤΣΕΛ-ΤΕΜΑΧΙΣΜΟΣ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ

GRAVU ΣΩΣ-ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΦΟΥΡΝΟΥ-ΛΕΜΟΝΑΤΟ-ΓΕΜΙΣΤΟ

ΜΠΙΦΤΕΚΙ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ-ΚΟΚΟΡΑΣ ΚΡΑΣΑΤΟΣ-ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΓΛΥΚΟΞΙΝΟ ΜΕ ΑΝΑΝΑ

2η ΕΒΔΟΜΑΔΑ (12 ΩΡΕΣ) 2 ΗΜΕΡΕΣ ΕΠΙ 6 ΩΡΕΣ

ΣΟΥΤΖΟΥΚΑΚΙΑ- ΛΑΧΑΝΟΝΤΟΛΜΑΔΕΣ-BURGER-ΜΠΙΦΤΕΚΙΑ –ΚΕΦΤΕΔΑΚΙΑ-ΓΙΟΒΑΡΛΑΚΙΑ

ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟΥ Α ΜΕΡΟΣ

3η ΕΒΔΟΜΑΔΑ (12 ΩΡΕΣ)2 ΗΜΕΡΕΣ ΕΠΙ 6 ΩΡΕΣ

ΡΑΓΟΥ ΧΟΙΡΙΝΟ-ΦΡΙΚΑΣΕ-ΧΟΙΡΙΝΟ ΜΕ ΠΡΑΣΟ ΚΑΙ ΛΟΥΚΑΝΙΚΟ

ΤΕΜΑΧΙΣΜΟΣ ΧΟΙΡΙΝΟ ΚΑΡΕ-ΜΠΡΙΖΟΛΑ-ΣΟΥΒΛΑΚΙΑ-ΣΝΙΤΣΕΛ HOFMAN

ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟΥ Β ΜΕΡΟΣ

4η ΕΒΔΟΜΑΔΑ (12 ΩΡΕΣ) 2 ΗΜΕΡΕΣ ΕΠΙ 6 ΩΡΕΣ

ΣΟΥΠΑ ΜΟΣΧΑΡΙ «POT AU FIM” ΤΑΣ ΚΕΜΠΑΠ ΜΟΣΧΑΡΙΣΙΟ-ΣΟΦΡΙΤΟ-SLATIBOGA A LA ROMANA STROGANOF

ΘΕΩΡΙΑ ΣΤΟΥΣ ΒΑΣΙΚΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΨΗΣΙΜΑΤΟΣ

5η ΕΒΔΟΜΑΔΑ (12 ΩΡΕΣ)2 ΗΜΕΡΕΣ ΕΠΙ 6 ΩΡΕΣ

ΑΡΝΙ NABAREN-ΦΡΙΚΑΣΕ-ΑΡΝΙ ΜΕ ΓΙΑΟΥΡΤΙ-ΤΕΜΑΧΙΣΜΟΣ ΑΡΝΙΟΥ-ΕΞΟΧΙΚΟ-ΜΑΓΕΙΡΙΤΣΑ-ΑΜΠΕΛΟΥΡΓΟΥ

ΟΙΝΟΛΟΓΙΑ – ΓΕΥΣΙΓΝΩΣΙΑ

6η ΕΒΔΟΜΑΔΑ (12 ΩΡΕΣ)2 ΗΜΕΡΕΣ ΕΠΙ 6 ΩΡΕΣ

ΚΥΝΗΓΙΑ:ΛΑΓΟΣ ΣΤΙΦΑΔΟ-ΟΡΤΥΚΙΑ ΜΕ ΠΙΛΑΦΙ-ΑΓΡΙΟΓΟΥΡΟΥΝΟ-ΣΑΛΜΙ ΜΑΡΙΝΑΔΑΣ-ΠΑΠΙΑ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ

«ΣΕΜΙΝΑΡΙΑΚΟ»ΜΑΘΗΜΑ ΔΙΑΚΟΣΜΗΤΙΚΗΣ ΚΑΙ DESIGN

7η EΒΔΟΜΑΔΑ (12 ΩΡΕΣ) 2 ΗΜΕΡΕΣ ΕΠΙ 6 ΩΡΕΣ

ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ ΚΑΙ ΘΕΩΡΙΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΒΔΟΜΑΔΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ ΤΩΝ ΑΣΚΟΥΜΕΝΩΝ.

ΠΡΟΦΟΡΙΚΑ ΚΑΙ ΠΡΑΚΤΙΚΑ

 ΠΡΟΣΔΟΚΩΜΕΝΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

ΜΕ ΤΗΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΤΟΥ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ ΟΙ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΕΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ :

  1. ΕΡΓΑΣΤΟΥΝ ΑΜΕΣΑ ΩΣ Α ΜΑΓΕΙΡΟΙ ΣΕ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΑ-ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ
  2. ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΝ ΔΥΝΑΜΙΚΑ ΩΣ ΒΑΣΙΚΟΙ ΜΑΓΕΙΡΕΣ ΣΕ ΚΟΥΖΙΝΕΣ
  3. ΕΙΣΕΛΘΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΠΛΗΡΩΣ ΚΑΤΑΡΤΙΣΜΕΝΟΙ

Απευθύνεται σε:

1.Αποφοιτους του Β κύκλου

2.Επαγγελματιες Β ή Γ Μάγειρους που επιθυμούν επαγγελματική ανέλιξη στο επίπεδο Α Μαγείρου

3.Ιδιωτες αποφοίτους του Β κύκλου

4.Αποφοιτους σχολών Μαγειρικής που επιθυμούν να παρακολουθήσουν συγκεκριμένες ενότητες του εκπαιδευτικού προγράμματος-εργαστηριακού σεμιναρίου για διεύρυνση των γνώσεων τους.

ΔΙΔΑΣΚΟΝΤΕΣ

1.Λεωνιδας Φραντζολας : Executive – Head Chef

2.Χρηστος Χρυσικοπουλος : Executive Chef

3.Προκοπης Καρακατσανης : Sous Chef

ΕΝΑΡΞΗ

Α & Β κυκλος:Δευτερα 9 Μαρτιου 2020

Γ κυκλος:Δευτερα 24 Φεβρουαριου 2020

ΤΜΗΜΑΤΑ

Πρωινα 09.00 – 13.00

Απογευματινα 17.00 – 21.00

ΕΓΓΡΑΦΗ – ΔΙΔΑΚΤΡΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ

Εγγραφη:25,00€

A κύκλος : 1380,00€

Β κύκλος : 1218,00€

Γ κύκλος : 1680,00€

Τα δίδακτρα επιμερίζονται σε δόσεις που συμφωνούνται αμοιβαίως.

Με χρήση πιστωτικών καρτών μέχρι 6 μηνιαίες άτοκες ισόποσες δόσεις.

ΠΑΡΟΧΕΣ – ΠΡΟΝΟΜΙΑ

1.Δωρεαν όλα τα υλικά και ο εξοπλισμός

2.Σημειωσεις για κάθε ενότητα κύκλου

3.Εκτενης βιβλιογραφία

4.Δυνατοτητα άμεσης έναρξης συνεργασίας σε Catering  και  Εστιατόρια

5.Διευρυνση επαγγελματικών επαφών

6.Δωρεαν εγγραφή και έκπτωση 10% για παρακολούθηση επόμενου κύκλου.

7.Δωρεαν εγγραφή και έκπτωση 15% για παρακολούθηση των τριών κύκλων.

8.Εκπτωση 20% για παρακολούθηση οποιουδήποτε σεμιναρίου των τομέων Τουρισμού – Ξενοδοχειακών – Μαγειρικής/Ζαχαροπλαστικής.

9.Εκπτωση 30% για παρακολούθηση οποιασδήποτε ειδικότητας στο ΙΕΚ MASTER

Γιατί Επιλέγω Master

  • Ο Όμιλος MASTER έχει Πιστοποιηθεί ως Κέντρο Δια Βίου Μάθησης Επιπέδου 2 με την άδεια λειτουργίας (Φ.Ε.Κ. 807/Β/13) Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π του Υπουργείου Παιδείας
  • Τα Επαγγελματικά Σεμιναριακά Προγράμματα παρέχονται και με τη μορφή E-Learning (Σύγχρονη & Ασύγχρονη Τηλεκατάρτιση) από Πιστοποιημένες Ηλεκτρονικές Πλατφόρμες (Συμβατές με Πανευρωπαϊκά και Διεθνή πρότυπα στην Επαγγελματική Εκπαίδευση).

Περιποίηση Άκρων & Ονυχοπλαστική με Επαγγελματικά Δικαιώματα

  • Η Εκπαίδευση πραγματοποιείται σε Πιστοποιημένες Εργαστηριακές Υποδομές συνολικής εκτάσεως 400 τ.μ. στα Βόρεια Προάστια και 350 τμ στα Νότια Προάστια με τη συνεργασία του ΙΕΚ MASTER
  • Το Εκπαιδευτικό Προσωπικό κατέχει στρατηγικές θέσεις σε όλους τους Κλάδους της Εργασίας
  • Μακροχρόνιες Συνεργασίες με τις μεγαλύτερες Ελληνικές και Πολυεθνικές επιχειρήσεις και προσφέρουν σημαντικά πλεονεκτήματα στους Σπουδαστές
  • Προνομιακές τιμές και Εκπτώσεις σε Καταρτιζόμενους που ανήκουν σε κάποια από τις ακόλουθες περιπτώσεις:
    • ΑμεΑ
    • Χαμηλό οικογενειακό εισόδημα
    • Άνεργοι
    • Επιλογή Συνδυαστικών Σεμιναριακών Πακέτων

Ο Όμιλος ΜASTER Διατηρεί 15 Υποκαταστήματα και Απασχολεί 120 Στελέχη σε όλη την Ελλάδα

Πιστοποιήσεις - Βραβεύσεις του Ομίλου MASTER

Nail Art

  • Πιστοποίηση ISO 9001:2008 στην παροχή συμβουλευτικών υπηρεσιών.
  • Πιστοποίηση ISO 9001:2008 στο σχεδιασμό και υλοποίηση επαγγελματικής εκπαίδευσης
  • Πιστοποίηση ISO 9001:2008 στην παροχή υπηρεσιών τεχνολογίας και την ψηφιοποίηση δεδομένων
  • Πιστοποίηση Κέντρου Δια Βίου Μάθησης (ΚΔΒΜ) 2ου Επιπέδου Εθνικής εμβέλειας από τον ΕΟΠΠΕΠ με κωδικό 1073
  • Πιστοποίηση του Κέντρου Μελετών Ασφάλειας του ΥΔΤ & ΠΠ για παροχή εκπαίδευσης
  • Πιστοποίηση ISO 27001 το μόνο επιθεωρημένο Διεθνές Πρότυπο για τα Συστήματα Διαχείρισης Ασφάλειας Πληροφοριών (ISMS)
  • Πιστοποίηση ISO 14001 που καθορίζει τις απαιτήσεις για την ανάπτυξη και την εφαρμογή ενός Συστήματος Περιβαλλοντικής Διαχείρισης/ΣΠΔ (Environmental Management System/EMS).

Πιστοποιημένες Ψηφιακές Πλατφόρμες για On Line παρακολούθηση των σεμιναρίων σε μορφή E-LEARNING

Πάνω από 15.000 καταρτιζόμενοι έχουν επωφεληθεί από την Ηλεκτρονική Εκπαίδευση που παρέχει η MASTER

Nail Art

Παροχές

  • Δυνατότητα συμμετοχής μέσω Τηλεκατάρτισης
  • Δυνατότητα ένταξης σε ταχύρυθμο Πρόγραμμα
  • Συμβουλευτική Επαγγελματικού Προσανατολισμού
  • Προνομιακές Εκπτώσεις σε Προγράμματα Μετεκπαίδευσης και Εξειδίκευσης
  • Δωρεάν Σημειώσεις
  • Τα βασικά υλικά της πρακτικής εξάσκησης παρέχονται
  • Ολιγομελή τμήματα
  • Πρακτική Εφαρμογή σε πραγματικά εργασιακά περιβάλλοντα με πραγματικά μοντέλα
  • Η Εκπαίδευση πραγματοποιείται στα άρτια εξοπλισμένα και πιστοποιημένα εργαστήρια του ΙΕΚ ΜASTER, στα Βόρεια και στα Νότια προάστια

Το σεμινάριο δύναται να επιδοτηθεί μέσω προγράμματος ΛΑΕΚ των επιχειρήσεων

O Όμιλος MASTER έχει πιστοποιηθεί ως Κέντρο Δια Βίου Μάθησης Επιπέδου 2 με την άδεια λειτουργίας (Φ.Ε.Κ. 807/Β/13) Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π του Υπουργείου Παιδείας