Μαθησιακοί στόχοι
Ο Υπεύθυνος Μονάδας Συστηματοποιημένου Επισιτισμού (Catering) διαθέτει τις γνώσεις και την εμπειρία να οργανώνει τη μονάδα που εφοδιάζει με έτοιμα φαγητά επιχειρήσεις και ιδιώτες.
Ελέγχει όλες τις λειτουργίες της επιχείρησης στους τομείς της διοίκησης προσωπικού, της οικονομικής διαχείρισης, των δημοσίων σχέσεων, της παραγωγής και διάθεσης τροφίμων.
Ο Υπεύθυνος Catering επιπλέον γνωρίζει τις βασικές αρχές διαχείρισης των τροφίμων και της ασφαλούς εργασίας στον επισιτισμό.
Με την ολοκλήρωση των μαθημάτων
οι Σπουδαστές είναι σε θέση να:
Εφαρμόζουν τις αρχές διοίκησης και διαχείρισης των χώρων επισιτισμού
Διαχειρίζονται το προσωπικό παροχής υπηρεσιών συστηματοποιημένου επισιτισμού
Αξιολογούν το ανθρώπινο δυναμικό ως προς τις γνώσεις και την τεχνική εξυπηρέτησης και διαχείρισης υπηρεσιών συστηματοποιημένου επισιτισμού
Εξυπηρετούν τον πελάτη καθ ’όλη τη διάρκεια της παροχής υπηρεσιών επισιτισμού (Προσφορές, προετοιμασία, οργάνωση, διαχείριση υλοποίησης)
Αντιστοιχίζουν τις ανάγκες ανάλογα με τον τύπο και το μέγεθος της επισιτιστικής επιχείρησης
Αναλαμβάνουν με υπευθυνότητα την ορθή και αποτελεσματική λειτουργία της μονάδας
Ασκούν αυτόνομα ή υπό την εποπτεία άλλων διοικητικά και εμπορικά καθήκοντα
