Γιάννης Αναστασίου στο ΙΕΚ Master

Ο Γιάννης Αναστασίου Προσκεκλημένος Στο Ι.Ι.Ε.Κ. MASTER

Τη Δευτέρα 22/06/2020, ο Γιάννης Αναστασίου ήταν προσκεκλημένος του Τομέα ΠΡΟΠΟΝΗΤΙΚΗΣ ΙΙΕΚ MASTER και του Σταύρου Παπανδρέου, εκπαιδευτή της ειδικότητας «Προπονητής Αθλημάτων», προπονητή UEFA PRO και τ. σκάουτερ της Γιουβέντους. Ο Γιάννης Αναστασίου δέχτηκε ερωτήσεις από τους σπουδαστές και με την πολυετή ποδοσφαιρική εμπειρία του έδωσε την ευκαιρία στους σπουδαστές να αποκτήσουν ολοκληρωμένη εικόνα της προπονητικής στο χώρο του ποδοσφαίρου.

Οι επισκέψεις επιτυχημένων επαγγελματιών κατά τη διάρκεια των μαθημάτων αποτελεί τακτική του ΙΙΕΚ MASTER για όλες τις ειδικότητές και αποσκοπούν στη διαμόρφωση πολύπλευρων ερεθισμάτων και εμπειριών στους καταρτιζόμενους.

Λίγα Λόγια για τον Γιάννη Αναστασίου: με διεθνή ποδοσφαιρική καριέρα σε Άγιαξ, Άντερλεχτ, Ρόντα και Σπάρτα Ρότερνταμ. Κατέκτησε τα πρωταθλήματα Βελγίου και Ολλανδίας καθώς και το κύπελλο Ολλανδίας, ενώ χρίστηκε 5 φορές διεθνής. Με προπονητική σταδιοδρομία στον Παναθηναϊκό, οδήγησε την ομάδα στην κατάκτηση του κυπέλλου Ελλάδος. Βραβευμένος το 2015 ως ο καλύτερος προπονητής του πρωταθλήματος 2013-2014. Αυτή τη στιγμή βρίσκεται σε συζητήσεις με ευρωπαϊκό σύλλογο του εξωτερικού, συνεχίζοντας την επιτυχημένη ποδοσφαιρική του πορεία.

Για το ΙΙΕΚ MASTER ήταν μεγάλη τιμή που δέχτηκε επίσκεψη από τον Γιάννη Αναστασίου, ο οποίος διαφημίζει το ελληνικό ποδόσφαιρο στην Ευρώπη.

Δείτε το φωτογραφικό υλικό