Εκπαιδευτικός οργανισμός iek master

Eκπαιδευτικός Οργανισμός MASTER

Σπούδασε στο IEKMASTER

Από την ίδρυσή μας βρισκόμαστε στην πρώτη γραμμή του κλάδου, διαθέτοντας την αρτιότερη και πλουσιότερη υποδομή τόσο σε εξοπλισμό όσο και σε έμψυχο δυναμικό (διοικητικά στελέχη, επιστημονικό δυναμικό και έμπειρους συμβούλους εκπαίδευσης).

Το δίκτυο παραρτημάτων καλύπτουν 15 περιοχές της Ελλάδας και επεκτείνεται συνεχώς αποσκοπώντας να καλύψει τις ανάγκες ολοένα και περισσότερων πολιτών, σε πανελλαδική εμβέλεια!

Οι συνεργάτες μας διαθέτουν μακρόχρονη εμπειρία στην ειδικότητά τους, έχοντας διακριθεί σε θέσεις κλειδιά της επαγγελματικής του δραστηριότητας, προσφέροντας έτσι τα μέγιστα, στην επαγγελματική κατάρτιση και τη συμβουλευτική ΜΜΕ και οργανισμών.

H MASTER υλοποίησε μέχρι σήμερα περισσότερες από 7.000.000 ανθρωποώρες κατάρτισης επιδοτούμενης και αυτοχρηματοδοτούμενης καταρτίζοντας συνολικά 20.000 άνεργους και 25.000 εργαζόμενους σε επιχειρήσεις και οργανισμούς είτε στις υπερσύγχρονες, πιστοποιημένες δομές μας. είτε μέσω εξ’ αποστάσεως εκπαίδευσης.

Μέχρι στιγμής η MASTER μετρά:

  • 15 Υποκαταστήματα

  • 120 Στελέχη

  • 400 Συνεργάτες

  • 7000 Συνεργαζόμενες Επιχειρήσεις

  • 15.000 Χρήστες που χρησιμοποίησαν και εκπαιδεύτηκαν μέσα από τις διαδικτυακές πλατφόρμες μας

Στόχος και όραμά μας είναι η πρόσβαση στην απασχόληση.

Με πράξεις αποδεικνύουμε τη δέσμευσή μας έχοντας «ανοίξει τις πόρτες» για απασχόληση σε πάνω από 6.000 νέους μόνο τα τελευταία χρόνια.

Η ηγετική μας θέση στο χώρο της Εκπαίδευσης αποτελεί εγγύηση ποιότητας!

Στο ΙΙΕΚ MASTER ζεις μια Μοναδική Εμπειρία Εκπαίδευσης

Δημιουργήσαμε ένα φιλόξενο και προσβάσιμο εκπαιδευτικό περιβάλλον, εξοπλισμένο από υπερσύγχρονα εργαστήρια με στόχο να πετύχουμε μαζί σας τα καλύτερα αποτελέσματα.

Εργαστήριο Η/Υ
Εκπαιδευτικό προσωπικό

Συγχρόνως, εξελίσσοντας συνεχώς τις τεχνικές εκπαίδευσης και αναπτύσσοντας τις δεξιότητές σας , θέτουμε την καινοτομία στην υπηρεσία σας ώστε να ανταποκριθείτε στις προκλήσεις της Αγοράς Εργασίας.

Επιλέξτε ΙΙΕΚ MASTER για να βρεθείτε μπροστά από τον ανταγωνισμό όταν έρθει η ώρα να ξεκινήσετε

την καριέρα σας, επενδύοντας στα Σημεία Υπεροχής μας!

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα και ενημερωθείτε άμεσα, εύκολα και δωρεάν για τη σχολή που σας ενδιαφέρει από όπου και αν βρίσκεστε.

Αργυρούπολη

Διεύθυνση: Λ. Κύπρου 4 & Λ. Βουλιαγμένης 579, Τ.Κ.: 16452

Τηλέφωνο Επικοινωνίας: 210 9966992

Email: info@iekmaster.gr

Νέο Ηράκλειο

Διεύθυνση: Ζαλοκώστα & Εμ. Παπαδάκη, T.K.: 14121

Τηλέφωνο Επικοινωνίας: 210 2712588

Email: info@iekmaster.gr

Βόρεια Προάστεια

Call Now