Αν θες πραγματικές σπουδές και αληθινή καριέρα, το ΙΕΚ MASTER είναι για σένα.

Σπούδασε με -40% στα Δίδακτρα

Δια Ζώσης ή Εξ Αποστάσεως* (Ε-LEARNING) Εκπαίδευση

Αμειβόμενη Πρακτική Άσκηση

Ήρθε αυτή η εποχή του χρόνου που αναρωτιέσαι τι θα κάνεις με τη ζωή σου, και κυρίως, με τις σπουδές σου. Θα βρεις αυτό που πραγματικά σε εκφράζει; Θα συναντήσεις τους καθηγητές που θα σε κερδίσουν, κάνοντας τη φοίτηση, όχι απλά ενδιαφέρουσα, αλλά συναρπαστική; Και μετά, τι; Θα μπορείς να βρεις εύκολα δουλειά; Θα έχεις τη στήριξη που τόσο χρειάζεσαι από τη σχολή, ώστε να ξεκινήσεις μια επαγγελματική σταδιοδρομία;

*Σύμφωνα με το ΝΟΜΟ ΥΠ’ΑΡΙΘΜΟ 4763 τα δημόσια και ιδιωτικά Ι.Ε.Κ είναι δυνατόν να παρέχουν επαγγελματική κατάρτιση δια ζώσης ή εξ  αποστάσεως, εκπαίδευση-κατάρτιση σύγχρονη ή ασύγχρονη ή μικτή, με βάση τους Οδηγούς Κατάρτισης των ειδικοτήτων κατάρτισης.

Φόρμα Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος

Συμπλήρωσε τη φόρμα και ενημερώσου άμεσα, εύκολα και δωρεάν για τη σχολή που σε ενδιαφέρει.

* Υποχρεωτικά πεδία

Έχω διαβάσει και αποδέχομαι την Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων και τους Όρους Χρήσης του διαγωνισμού και συγκατατίθεμαι στην επεξεργασία των προσωπικών μου δεδομένων.
Αποδέχομαι την Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων και συγκατατίθεμαι στην επεξεργασία των προσωπικών μου δεδομένων.

Νότια Προάστια

Ελληνικό – Αργυρούπολη

Διεύθυνση: Λ. Κύπρου 4 & Λ. Βουλιαγμένης 579

Τηλέφωνο Επικοινωνίας: 210 9966992

Email: info@iekmaster.gr

Βόρεια Προάστια

Μαρούσι – Νέο Ηράκλειο

Διεύθυνση: Ζαλοκώστα & Εμ. Παπαδάκη, T.K.: 14121

Τηλέφωνο Επικοινωνίας: 210 2712588

Email: info@iekmaster.gr

Γιατί επιλέγω IEK MASTER!

Επιλέξτε ΙΕΚ MASTER για να βρεθείτε μπροστά από τον ανταγωνισμό όταν έρθει η ώρα να ξεκινήσετε την καριέρα σας, επενδύοντας στα Σημεία Υπεροχής μας.

© Copyright - IEK MASTER
Call Now Button

Βόρεια Προάστεια

Call Now