Σημεία υπεροχής Iek Master

Σημεία υπεροχής ΙΕΚ MASTER

Σπούδασε στο IEKMASTER
 • Σπούδασε με Κρατικό Δίπλωμα

   Το IΙEK MASTER είναι αναγνωρισμένο από το κράτος και  διαθέτει επίσημη άδεια ίδρυσης και λειτουργίας από το Υπουργείο Παιδείας.

  Με την επιτυχημένη ολοκλήρωση των μαθημάτων οι Σπουδαστές  λαμβάνουν Βεβαίωση Επαγγελματικής Κατάρτισης και αποκτούν το δικαίωμα συμμετοχής στις Εξετάσεις Πιστοποίησης του Υπουργείου Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων.

  Με τις Εξετάσεις Πιστοποίησης ο Σπουδαστής αποκτά Άδεια Ασκήσεως Επαγγέλματος και κατοχυρώνει τα Επαγγελματικά του Δικαιώματα.

 • Άμεση Προώθηση στην Εργασία

  Ο Εκπαιδευτικός Οργανισμός MASTER έχει δημιουργήσει μακροχρόνιες συνεργασίες με τις μεγαλύτερες ελληνικές και πολυεθνικές επιχειρήσεις σε όλη την Ελλάδα.

  Το IEK MASTER διαθέτει τμήμα Επαγγελματικής  Σταδιοδρομίας  και Εύρεσης Εργασίας μέσω του οποίου προωθούνται βιογραφικά Σπουδαστών σε τουλάχιστον 7.000 επιχειρήσεις!

  Επίσης παρέχεται στους Σπουδαστές εξατομικευμένη συμβουλευτική, σχετικά με τα μελλοντικά επαγγελματικά τους βήματα αλλά και την ίδρυση της δικής τους επιχείρησης.

 • Γίνε… Επιχειρηματίας όχι απλά Επαγγελματίας

  Το τμήμα Επιχειρηματικότητας του ΙΕΚ MASTER, παρέχει ειδική εκπαίδευση και διαρκή ενημέρωση για προγράμματα και χρηματοδοτικά εργαλεία (ΕΣΠΑ, Τράπεζα Επενδύσεων, κλπ). Θέλουμε οι Σπουδαστές μας να μην περιορίζουν τα όνειρά τους και να κατορθώσουν να ιδρύσουν τις δικές τους επιχειρήσεις.

 • ΔΩΡΕΑΝ Ταχύρυθμα Σεμινάρια σε Σπουδαστές

  Το IEK MASTER παρέχει στους Σπουδαστές που (αποδεδειγμένα) δυσκολεύονται να πληρώσουν τα δίδακτρα, ΔΩΡΕΑΝ ταχύρυθμα σεμινάρια σε δεκάδες ειδικότητες έτσι ώστε να βρουν σύντομα μια θέση εργασίας, παράλληλα με τις σπουδές τους!

 • Υποστήριξη σπουδαστών σε επιδοτούμενα προγράμματα

  Εμείς, στο IEK MASTER υποστηρίζουμε τους νέους Σπουδαστές μας (έως 24 ετών) για την ένταξή τους σε επιδοτούμενα προγράμματα που συνεχώς υλοποιούνται στα 15 υποκατάστημα του Εκπαιδευτικού Οργανισμού MASTER.

 • Επιτυχία στις εξετάσεις Πιστοποίησης του Υπουργείου

  To IEK MASTER έχει ως φιλοσοφία όλοι οι σπουδαστές να οδηγηθούν στις Εξετάσεις Πιστοποίησης μέσω των οποίων θα μπορέσουν να αποκτήσουν αναγνωρισμένο Πτυχίο και να ενταχθούν στο  Ευρωπαϊκό Πλαίσιο Επαγγελματικών Προσόντων (EQF).

  Ακόμη, υποστηρίζουμε όλους στους Σπουδαστές στη προσπάθεια τους προσφέροντας τους ενισχυτική διδασκαλία τόσο στις εγκαταστάσεις της σχολής όσο και μέσω της εκπαιδευτικής πλατφόρμας iclass!

 • Εκπαιδευτικά προγράμματα για απόφοιτους Γυμνασίου

  Το IEK MASTER δημιούργησε επαγγελματικά προγράμματα σπουδών, τα οποία έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν όλοι οι σπουδαστές, χωρίς να είναι απαραίτητο το απολυτήριο Λυκείου!

 • Διευκολύνσεις στα δίδακτρα

  Η ομάδα του IEK MASTER κατανοεί  τις δυσκολίες που μπορεί να αντιμετωπίζουν οι Σπουδαστές, όσον αφορά την αποπληρωμή των διδάκτρων. Γι’ αυτό το λόγο παρέχουμε διευκολύνσεις και εκπτώσεις σε σπουδαστές  που ανήκουν στις εξής κατηγορίες:

  • Φίλοι ήδη σπουδαστών μας ή και σε ωφελούμενους προγραμμάτων του Εκπαιδευτικού Οργανισμού MASTER
  • Αριστούχοι μαθητές
  • Άτομα με ιδιαίτερες οικονομικές δυσκολίες
  • Άνεργοι
  • ΑμεΑ
  • Πολύτεκνοι
  • Απώλεια γονέων
  • Σπουδές σε 2 ειδικότητες
  • Προεξόφληση διδάκτρων κτλ.
 • Πιστοποίηση από ταχύρυθμα μαθήματα

  Οι Σπουδαστές του IEK MASTER έχουν τη δυνατότητα να εξειδικευτούν σε πολλά πιστοποιημένα και μοριοδοτούμενα προγράμματα που υλοποιούνται όλο το έτος στον εκπαιδευτικό Οργανισμό MASTER!

 • Πρακτική Άσκηση

  Το τμήμα Πρακτικής Άσκησης του IEK MASTER προωθεί τα βιογραφικά των Σπουδαστών σε 7.000 συνεργαζόμενες ελληνικές και πολυεθνικές επιχειρήσεις, με σκοπό να εξασφαλίσει πρακτική άσκηση στους Σπουδαστές του.

  Το IEK MASTER λαμβάνει αιτήσεις από χιλιάδες εταιρείες για συστάσεις νέων επαγγελματιών αλλά και Σπουδαστών.

 • Άρτιες υποδομές

  Στις υπερσύγχρονες υποδομές της MASTER, δημιουργούμε τους Επαγγελματίες του μέλλοντος.

  Οι χώροι προσβάσιμοι από το Μέσα Μεταφοράς και νεανικοί, καθώς  δημιουργούν μια άνετη και φιλική ατμόσφαιρα για τους Σπουδαστές, στην καρδιά και την ασφάλεια των Βορειοανατολικών και Νοτιοανατολικών προαστίων.

 • Σύγχρονος Εξοπλισμός

  Το ΙΕΚ MASTER ακολουθεί την παράδοση του Ομίλου στη συνεχή αναζήτηση και επένδυση πάνω σε νέα και καινοτόμα εργαλεία και μεθοδολογίες εκπαίδευσης.Οι σπουδαστές έχουν στη διάθεση τους πλήρως εξοπλισμένα εργαστήρια πλαισιωμένα από σύγχρονες εργαστηριακές και τεχνολογικές συσκευές που προσομοιώνουν άριστα την πρακτική εξάσκηση και παράλληλα παρέχεται διαρκής πρακτική σε πραγματικά εργασιακά περιβάλλοντα.

 • Εξειδικευμένο Προσωπικό

  Το εκπαιδευτικό προσωπικό του ΙΕΚ MASTER αποτελείται από επαγγελματίες με εμπειρία και γνώση της Αγοράς Εργασίας.Στόχος των Εκπαιδευτικών μας, να ξεπεράσουν την τυπική και μονοδιάστατη νοοτροπία διδασκαλίας, εξελίσσοντας τις πρακτικές εκπαίδευσης και να επιτύχουν τη σύνδεση τους με τις πραγματικές απαιτήσεις των επιχειρήσεων.

 • Συμβουλευτική Καριέρας & Επαγγελματικός Προσανατολισμός

  Στο ΙΕΚ MASTER θα συναντήσετε συμβούλους οι οποίοι με τη χρήση ειδικών ψηφιακών εργαλείων επαγγελματικού προσανατολισμού θα εντοπίσουν, αξιοποιήσουν τα ταλέντα και τις ικανότητες των Σπουδαστών  και θα δημιουργήσουν ευκαιρίες που θα καλύψουν την επαγγελματική εξέλιξη και πορεία της εργασίας σας.

  Οι σύμβουλοι μας θα απαντήσουν σε όλα τα ερωτήματά σας, θα σας υποστηρίξουν και θα σας βοηθήσουν να βρείτε το επάγγελμα που σας ταιριάζει.

 • Υπερσύγχρονες Εγκαταστάσεις

  Στο ΙΕΚ MASTER δώσαμε ιδιαίτερη προσοχή στη λειτουργική διαμόρφωση των κτιριακών εγκαταστάσεων ώστε να καλύπτουν άριστα τις ανάγκες των Σπουδαστών μας, δημιουργώντας ένα άνετο και εργονομικό περιβάλλον μάθησης με τις πλέον σύγχρονες υποδομές.

  Στοχεύοντας στην ασφάλεια και ευκολία πρόσβασης των Σπουδαστών, δημιουργήσαμε τις δομές μας στην καρδιά των Βορείων & Νοτίων προαστίων.Στα εντυπωσιακά κτήρια του ΙΕΚ MASTER στην Αργυρούπολη και στο Νέο Ηράκλειο, με συνολική επιφάνεια πάνω από 3.000, η εκπαίδευση σας πραγματοποιείται κάτω από ιδανικές μαθησιακές συνθήκες με όλα τα σύγχρονα μέσα διδασκαλίας και άνετους χώρους αναψυχής.

 • Αναβολή Στράτευσης

  Το IEK MASTER είναι αναγνωρισμένο από το κράτος  και εξασφαλίζει στους σπουδαστές το πιστοποιητικό στρατολογίας που χρειάζονται, εξασφαλίζοντας έτσι αναβολή έως το 23ο έτος της ηλικίας τους.

 • Εύρεση κατοικίας

  Στο IEK MASTER λειτουργεί ένα ειδικό τμήμα για νέους που κατοικούν στην περιφέρεια, μέσω του οποίου οι Σπουδαστές διευκολύνονται στο να βρουν κατοικία!

 • Online Σεμινάρια βασισμένα στα Ευρωπαϊκά πρότυπα

  Ψηφιακό εκπαιδευτικό υλικό μέσω πιστοποιημένης πλατφόρμας i-class.gr και i-classlive.gr.

 • Πρόσθετη κατάρτιση σε εξειδικευμένες ηλεκτρονικές πλατφόρμες

  Πρόσθετη κατάρτιση και πρακτική σε τεχνολογίες περιβάλλοντος και σε βασικές εφαρμογές πληροφορικής με δυνατότητα πιστοποίησης.

Ομαδική ασφάλιση σπουδαστών μας

Αναβολή στράτευσης (βάση της σχετικής νομοθεσίας)

Οργανωμένη συμμετοχή σε projects και εργασίες

Διάθεση αναλωσίμων υλικών

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα και ενημερωθείτε άμεσα, εύκολα και δωρεάν για τη σχολή που σας ενδιαφέρει από όπου και αν βρίσκεστε.


  * Υποχρεωτικά πεδία

  Έχω διαβάσει και αποδέχομαι την Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων και τους Όρους Χρήσης του διαγωνισμού και συγκατατίθεμαι στην επεξεργασία των προσωπικών μου δεδομένων.

  Αποδέχομαι την Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων και συγκατατίθεμαι στην επεξεργασία των προσωπικών μου δεδομένων.

  Αργυρούπολη

  Διεύθυνση: Λ. Κύπρου 4 & Λ. Βουλιαγμένης 579, Τ.Κ.: 16452

  Τηλέφωνο Επικοινωνίας: 210 9966992

  Email: info@iekmaster.gr

  Νέο Ηράκλειο

  Διεύθυνση: Ζαλοκώστα & Εμ. Παπαδάκη, T.K.: 14121

  Τηλέφωνο Επικοινωνίας: 210 2712588

  Email: info@iekmaster.gr

  Βόρεια Προάστεια

  Call Now