Σεμινάριο Αθλητικού Management

Ημερομηνία Διεξαγωγής: Πέμπτη 9/7/2020
Ώρα: 18:30
Διάρκεια: 2 ώρες
Τρόπος Διεξαγωγής:
α) Online μέσω εκπαιδευτικής πλατφόρμας
β) Δια ζώσης

Tόπος Διεξαγωγής: ΙΙΕΚ MASTER Αργυρούπολη (Λ.Κύπρου 4 & Λ.Βουλιαγμένης 579)

Περιγραφή Σεμιναρίου: Μία σύγχρονη προσέγγιση στη διοίκηση και διαχείριση του αθλητισμού από την οπτική ενός προπονητή ποδοσφαίρου, ενός αθλητικού ψυχολόγου και ενός αθλητικού συντάκτη.

Θεματικές Ενότητες Σεμιναρίου:

Ενδεικτική Θεματολογία:
α) Σύγχρονη Διοίκηση και Διαχείριση Αθλητισμού
β) Αθλητικό Management Ποδοσφαίρου
γ) Η Ψυχολογία στον Αθλητισμό
δ) Social Media και Αθλητισμός

Eισηγητές
Κατσίμπρας Μιχαήλ

ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ UEFA PRO – ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΩΝ UEFA–Τ.
ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΠΡΟΕΘΝΙΚΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΟΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΙΚΗΣ ΣΤΟ Ι.I.E.K. MASTER

Θέμα «Αθλητικό Management – Ποδοσφαίρου»

Υφαντίδης Αχιλλέας
ΨΥΧΟΛΟΓΟΣ, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΟΛΟΓΟΣ, ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ ΣΧΟΛΩΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΩΝ UEFA ΤΗΣ ΕΠΟ, ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΣ ΣΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ

Θέμα «Γιατί είναι τόσο σημαντική η ψυχολογία στον αθλητισμό;»

Περίληψη: Ο αθλητισμός ασκεί καταλυτική επίδραση στην ανάπτυξη των ψυχολογικών δεξιοτήτων των αθλητών. Οι αθλητές βελτιώνουν την αυτοπεποίθηση και την αυτοεκτίμηση τους, μέσω της συμμετοχής, της συνεργασίας, της ενθάρρυνσης, της πρωτοβουλίας, της επιβράβευσης και της υπερηφάνειας.

Ελέγχουν καλύτερα τα συναισθήματα και τις αντιδράσεις τους, μαθαίνοντας να προσαρμόζονται καλύτερα σε απαιτητικές συνθήκες και να χειρίζονται πιο σωστά την πίεση, το άγχος, την ντροπή, το φόβο, το θυμό, τη σύγκρουση, καθώς επίσης και τον εγωισμό, την έπαρση και την αλαζονεία.

Ανακαλύπτουν νέες δυνάμεις μέσα τους και νέα κίνητρα για να ξεπερνούν τα όρια τους, συνεισφέροντας στον κοινό στόχο της ομάδας.

Βάζουν στόχους, δεσμεύονται σε αυτούς, μαθαίνουν να οργανώνουν την καθημερινότητά τους για την επίτευξη των στόχων αυτών και να τους αναπροσαρμόζουν όποτε χρειάζεται.

Βελτιώνουν την ικανότητα αποτελεσματικής επικοινωνίας για να αλληλεπιδρούν καλύτερα με την ομάδα και το περιβάλλον τους.

Δάρας Γιάννης

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ, ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΕΝΩΣΗΣ ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ (AIPS)

Θέμα «Προβολή του Αθλητισμού μέσα από τα Social Media. Προαγωγή και στρεβλώσεις»

Πως μία ομάδα/ένας αθλητής καταφέρνει να «κερδίσει» κοινό-φιλάθλους; Πως ενδυναμώνεται το αθλητικό brand name; Τι συμβαίνει όταν ο αθλητής δραστηριοποιείται περισσότερο με την προσωπική του εικόνα και λιγότερο με το άθλημά του;

Όλοι οι συμμετέχοντες θα λάβουν Βεβαίωση Επιτυχούς Παρακολούθησης


Συμπλήρωσε τη φόρμα συμμετοχής

Φόρμα Συμμετοχής

Τρόπος Παρακολούθησης :
OnlineΔια ζώσης ΙΕΚ Μaster Aργυρούπολης

Έχετε σχετικές σπουδές στο αντικείμενο;
ΝαιΌχι

Έχω διαβάσει και αποδέχομαι την Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων και τους Όρους Χρήσης του διαγωνισμού και συγκατατίθεμαι στην επεξεργασία των προσωπικών μου δεδομένων.
Αποδέχομαι την Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων και συγκατατίθεμαι στην επεξεργασία των προσωπικών μου δεδομένων.