Ξεκίνησαν οι αιτήσεις για τις Εξετάσεις Πιστοποίησης Αποφοίτων ΙΕΚ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Ξεκίνησαν οι αιτήσεις
για τις Εξετάσεις Πιστοποίησης Αποφοίτων ΙΕΚ
Οι εξετάσεις προγραμματίζονται για το τέλος Οκτωβρίου 2021

Από Πέμπτη 05/08/2021 έως Δευτέρα 20/09/2021 μπορείτε οι απόφοιτοι του Ι.Ε.Κ. MASTER να υποβάλετε αίτηση συμμετοχής στις Εξετάσεις Πιστοποίησης Αρχικής Επαγγελματικής Κατάρτισης της 1ης περιόδου 2021.

Προτείνουμε να μελετήσετε με πολύ μεγάλη προσοχή τις οδηγίες των παρακάτω links. Οι οδηγίες είναι πάρα πολύ αναλυτικές και κατανοητές.

Δείτε στο παρακάτω link τα βήματα υποβολής αίτησης

https://www.eoppep.gr/index.php/el/certification-exams/aitisi_iek_2021a

Επιπλέον, στους παρακάτω συνδέσμους θα βρείτε χρήσιμο υλικό για τις εξετάσεις πιστοποίησης και θα λύσετε κάθε πιθανή απορία σας.

Επισημαίνουμε ότι όσοι απόφοιτοι μας, ολοκλήρωσαν επιτυχώς την κατάρτισή τους και κατέστησαν δικαιούχοι Βεβαίωσης Επαγγελματικής Κατάρτισης (Β.Ε.Κ.), η οποία δεν έχει ακόμη θεωρηθεί αρμοδίως από τη Γενική Γραμματεία Δια Βίου Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης και Διά Μάθησης, αποστέλλουν ηλεκτρονικά μαζί με τα δικαιολογητικά τους (4ο βήμα υποβολής):

  • Σκαναρισμένη Β.Ε.Κ. αθεώρητη και ατομικό δελτίο καταρτιζομένου
  • Σκαναρισμένη Υπεύθυνη Δήλωση, στην οποία δηλώνεται ότι: «Αντίγραφο της θεωρημένης Β.Ε.Κ. θα προσκομιστεί στον Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π. με επιμέλειά μου πριν τη χορήγηση της «Βεβαίωσης Πιστοποίησης Αρχικής Επαγγελματικής Κατάρτισης αποφοίτων Ι.Ε.Κ.» και του τίτλου επαγγελματικής εκπαίδευσης και κατάρτισης, προκειμένου να παραλάβω την ως άνω Βεβαίωση Πιστοποίησης και τον τίτλο επαγγελματικής εκπαίδευσης και κατάρτισης».

Για τη διενέργεια των εξετάσεων, η οποία προγραμματίζεται για το τέλος Οκτωβρίου 2021, σύμφωνα πάντα με τα επιδημιολογικά δεδομένα, θα ενημερωθείτε με νεότερη ανακοίνωση.

Ωστόσο, μπορείτε να παρακολουθείτε τις επίσημες ανακοινώσεις του ΕΟΠΠΕΠ στο link https://www.eoppep.gr/index.php/el/certification-exams/anakoinwseisiek