Το όνειρο σου είναι να σπουδάσεις Ναυτιλιακά; Το ΙΕΚ Master δίνει τη δυνατότητα να κερδίσεις μια πλήρη Υποτροφία Σπουδών στον πιο περιζήτητο κλάδο της της αγοράς εργασίας.

Δηλώνοντας συμμετοχή στο Μεγάλο Διαγωνισμό του ΙΕΚ ΜΑSTER διεκδικείς:

  • 1 Πλήρη Υποτροφία Διετούς Φοίτησης στην ειδικότητα των Ναυτιλιακών
  • 10 Μερικές Υποτροφίες με Δωρεάν Φοίτηση 1 Έτους στην ειδικότητα των Ναυτιλιακών

Όλοι οι συμμετέχοντες θα κερδίσουν προνομιακή έκπτωση στα δίδακτρα του ΙΕΚ.

Ο διαγωνισμός λήγει στις 30/09/2021

Φόρμα Συμμετοχής


* Υποχρεωτικά πεδία

Έχω διαβάσει και αποδέχομαι την Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων και τους Όρους Χρήσης του διαγωνισμού και συγκατατίθεμαι στην επεξεργασία των προσωπικών μου δεδομένων.
Αποδέχομαι την Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων και συγκατατίθεμαι στην επεξεργασία των προσωπικών μου δεδομένων.


Όροι Χρήσης του Διαγωνισμού:Δικαίωμα συμμετοχής στο Διαγωνισμό έχουν όλοι οι μόνιμοι κάτοικοι Ελλάδας, φυσικά πρόσωπα που έχουν συμπληρώσει το 16ο έτος της ηλικίας τους ή πρόσωπα μικρότερης ηλικίας αν τούτο επιτρέπεται από την εκάστοτε ισχύουσα νομοθεσία. Αποκλείονται από τον εκάστοτε Διαγωνισμό, σε οποιοδήποτε στάδιο αυτού, όσοι δηλώσουν ψευδή στοιχεία, ακόμα και αν έχουν ανακηρυχθεί νικητές και, σε τέτοια περίπτωση, θα ευθύνονται απέναντι στην Διοργανώτρια για κάθε ζημία που μπορεί να προκληθεί σε αυτή από τυχόν ψευδείς δηλώσεις. Διευκρινίζεται ότι για τη συμμετοχή στον εκάστοτε Διαγωνισμό δεν απαιτείται η αγορά κάποιου προϊόντος, ούτε υπάρχει κάποια χρέωση για τους συμμετέχοντες. ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ