Ημερομηνία: Πέμπτη 16/09
Ώρα: 18.00-19.30

Τρόπος Διεξαγωγής:
α) Online, μέσω εκπαιδευτικής πλατφόρμας. (*αναλυτικές οδηγίες με το link παρακολούθησης θα λάβετε με email την ημέρα διεξαγωγής σεμιναρίου)

Περιγραφή Σεμιναρίου:
Το Καλοκαίρι μπορεί να σημαίνει ξεγνοιασιά, όμως αν δεν δείξουμε την απαιτούμενη προσοχή στην προστασία και την περιποίηση της επιδερμίδας μας -τόσο του προσώπου όσο και του σώματος- υπάρχει σοβαρή πιθανότητα η νέα σεζόν να μας βρει με αφυδατωμένο δέρμα. Ο Σεπτέμβρης είναι ο μήνας της αποκατάστασης κι έχουμε την δυνατότητα να δώσουμε τέλος στις βλαβερές συνέπειες εγκαινιάζοντας την νέα σεζόν και την εποχή του Φθινοπώρου με νεανική όψη, υγιή επιδερμίδα.

Σκοπός του σεμιναρίου είναι να αναγνωρίζουμε τα χαρακτηριστικά της αφυδάτωσης, να εφαρμόζουμε περιποίηση αποκατάστασης παρατηρώντας θεαματικά αποτελέσματα από την πρώτη, κιόλας, συνεδρία με αλλαγή της εικόνας του δέρματος αλλά και της διάθεσης.

Εισηγήτρια: Κουλελή Βίκυ, πτυχιούχος Αισθητικός ΤΕΙ Αθήνας με πολυετή εμπειρία στην παροχή υπηρεσιών, εκπαίδευσης στο ΙΕΚ Αισθητικής τέχνη και Μακιγιάζ και στην εισήγηση σεμιναρίων μη τυπικής εκπαίδευσης.

Όλοι οι συμμετέχοντες θα λάβουν Βεβαίωση Επιτυχούς Παρακολούθησης

Φόρμα Συμμετοχής

Τρόπος Παρακολούθησης :
Online

Έχετε σχετικές σπουδές στο αντικείμενο;
ΝαιΌχι

Έχω διαβάσει και αποδέχομαι την Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων και τους Όρους Χρήσης του διαγωνισμού και συγκατατίθεμαι στην επεξεργασία των προσωπικών μου δεδομένων.
Αποδέχομαι την Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων και συγκατατίθεμαι στην επεξεργασία των προσωπικών μου δεδομένων.