Ημερομηνία: Τετάρτη 15/09
Ώρα: 18.30-20.30
Τρόπος Διεξαγωγής:
α) Online, μέσω εκπαιδευτικής πλατφόρμας. (*αναλυτικές οδηγίες με το link παρακολούθησης θα λάβετε με email την ημέρα διεξαγωγής σεμιναρίου)
Περιγραφή Σεμιναρίου: Η γαλλική ζαχαροπλαστική είναι παγκοσμίως γνωστή για τη φινέτσα και την πλούσια γεύση της. Στο σεμινάριο θα παρουσιαστούν τεχνικές, υλικά, τρόποι ψησίματος και τα πιο διάσημα γλυκά . Επίσης ο pastry chef Μχάλης Πάνος θα παρουσιάσει βήμα – βήμα τη συνταγή για το αυθεντικό γαλλικό μιλφέιγ με φύλλο κρούστας καθώς και ένα διαφορετικό εκλέρ με γέμιση lemon pie.
Εισηγητής: Μιχάλης Πάνος είναι Διπλωματούχος Πιστοποιημένος Αρτοποιός Ζαχαροπλάστης.
Είναι κάτοχος εργαστηρίου Ζαχαροπλαστικής και διαθέτει πολυετή εμπειρία στο χώρο της εκπαίδευσης στον Τομέα Τουρισμού & Εστίασης. Στο ενεργητικό του μετρά συνεργασίες με περιοδικά στη συνταγογράφηση & παρασκευή γλυκισμάτων. Το 2017 κέρδισε το ΧΑΛΚΙΝΟ ΜΕΤΑΛΛΕΙΟ/3η θέση στον 2ο πανελλήνιο διαγωνισμό GREEKCHEF 2017 στην κατηγόρια Ελληνικό Γλυκό εστιατορίου.
Όλοι οι συμμετέχοντες θα λάβουν Βεβαίωση Επιτυχούς Παρακολούθησης