Ημερομηνία: Τετάρτη 15/09
Ώρα: 18.30-20.30

Τρόπος Διεξαγωγής:
α) Online, μέσω εκπαιδευτικής πλατφόρμας. (*αναλυτικές οδηγίες με το link παρακολούθησης θα λάβετε με email την ημέρα διεξαγωγής σεμιναρίου)

Περιγραφή Σεμιναρίου: Η γαλλική ζαχαροπλαστική είναι παγκοσμίως γνωστή για τη φινέτσα και την πλούσια γεύση της. Στο σεμινάριο θα παρουσιαστούν τεχνικές, υλικά, τρόποι ψησίματος και τα πιο διάσημα γλυκά . Επίσης ο pastry chef Μχάλης Πάνος θα παρουσιάσει βήμα – βήμα τη συνταγή για το αυθεντικό γαλλικό μιλφέιγ με φύλλο κρούστας καθώς και ένα διαφορετικό εκλέρ με γέμιση lemon pie.

Εισηγητής: Μιχάλης Πάνος είναι Διπλωματούχος Πιστοποιημένος Αρτοποιός Ζαχαροπλάστης.
Είναι κάτοχος εργαστηρίου Ζαχαροπλαστικής και διαθέτει πολυετή εμπειρία στο χώρο της εκπαίδευσης στον Τομέα Τουρισμού & Εστίασης. Στο ενεργητικό του μετρά συνεργασίες με περιοδικά στη συνταγογράφηση & παρασκευή γλυκισμάτων. Το 2017 κέρδισε το ΧΑΛΚΙΝΟ ΜΕΤΑΛΛΕΙΟ/3η θέση στον 2ο πανελλήνιο διαγωνισμό GREEKCHEF 2017 στην κατηγόρια Ελληνικό Γλυκό εστιατορίου.

Όλοι οι συμμετέχοντες θα λάβουν Βεβαίωση Επιτυχούς Παρακολούθησης

Φόρμα Συμμετοχής

Τρόπος Παρακολούθησης :
Online

Έχετε σχετικές σπουδές στο αντικείμενο;
ΝαιΌχι

Έχω διαβάσει και αποδέχομαι την Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων και τους Όρους Χρήσης του διαγωνισμού και συγκατατίθεμαι στην επεξεργασία των προσωπικών μου δεδομένων.
Αποδέχομαι την Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων και συγκατατίθεμαι στην επεξεργασία των προσωπικών μου δεδομένων.