Παλιά Αθήνα και Ιεκ Master

H παλιά Αθήνα «ξαναζωντανεύει» στο ΙΕΚ MASTER!

Η καθημερινότητά μας στο IEK MASTER θυμίζει μία άλλη, όμορφη εποχή όπου η έννοια της γειτονιάς, της παρέας, της αληθινής, ανθρώπινης συμπεριφοράς και των ιδανικών μεσουρανούσαν στην αθηναϊκή πραγματικότητα.

Η οικονομική, η ηθική και η κοινωνική κρίση έχουν αλλάξει τα δεδομένα και οι άνθρωποι συνεχώς  απομακρύνονται από τους οικείους τους και κλείνονται στον εαυτό τους.

Ο φόβος, η αποξένωση, το άγχος για το αύριο, η καθημερινή προσπάθεια επιβίωσης, η ανεργία και η φτώχεια, όπως είναι φυσικό, έχουν φέρει στους πολίτες αρνητικά συναισθήματα.

Το ΙΕΚ ΜASTER στηρίζει έμπρακτα τους νέους ανθρώπους δημιουργώντας πραγματικές ευκαιρίες επαγγελματικής αποκατάστασης πιστεύοντας στα όνειρά τους.

Δημιουργήσαμε ένα σύγχρονο μαθησιακό περιβάλλον στην Καρδιά των Νοτίων και  των Βορείων Προαστίων. Στην Αργυρούπολη – Ελληνικό και στο Νέο Ηράκλειο της Αττικής.

Ο σπουδαστής μπορεί πολύ εύκολα να φτάσει στις υποδομές μας  με τα Μ.Μ.Μ., με το  μετρό, τον ηλεκτρικό και τα αστικά λεωφορεία.

Τόσο ο εξωτερικός μας χώρος, όσο και ο εσωτερικός, δημιουργεί ένα αίσθημα ασφάλειας στους γονείς αλλά και στους νεαρούς σπουδαστές.

Όπως τότε θυμάστε;

Οι πόρτες των σπιτιών μας ήταν πάντα ξεκλείδωτες και η αγνή έννοια της γειτονιάς ήταν δεδομένη!

Οι νεαροί σπουδαστές επικοινωνούν και ανταλλάσσουν ιδέες με τους συνομήλικούς τους και η αισιοδοξία καθρεφτίζεται σε κάθε τους έκφραση!

Οι καθηγητές, οι σύμβουλοι, η εκπαιδευτική ομάδα του ΙΕΚ ΜASTER και οι σπουδαστές είναι μία μεγάλη συντροφιά με ένα βασικό στόχο


Τη Δημιουργία περιζήτητων Στελεχών και Επιχειρηματιών που θα κινήσουν τα νήματα στην Αγορά Εργασίας τα επόμενα χρόνια μέσα από τις γνώσεις τους και την εμπειρία τους!


Το ΙΕΚ MASTER δεν είναι ένα ψυχρό εκπαιδευτικό ίδρυμα αλλά ένα Καταφύγιο ιδεών, ονείρων και ισχυρών, αληθινών δεσμών!

Μία Τεράστια Ομάδα  Ανθρώπων, φροντίζει συνεχώς για τους σπουδαστές του ΙΕΚ ΜASTER.

Το ΙΕΚ ΜΑSTER παρέχει από τις πρώτες μέρες φοίτησης, πρακτική άσκηση σε πραγματικά εργασιακά περιβάλλοντα έτσι ώστε ο σπουδαστής να μπορεί να αντεπεξέλθει σε πρακτικό επίπεδο στο επάγγελμα που επέλεξε να ακολουθήσει.

Αυτό εξάλλου είναι το πιο σημαντικό!

Να κάνει τις γνώσεις του… επάγγελμα!

Η διαδικασία αυτή είναι ιδιαίτερα απλή για το ΙΕΚ ΜASTER, δεδομένου ότι συνεργάζεται με πάνω από  7.000 ελληνικές αλλά πολυεθνικές επιχειρήσεις.

Εμείς εδώ στο ΙΕΚ ΜASTER ακούμε αυτές τις νεανικές «κραυγές» και τις μετατρέπουμε σε ένα μελωδικό θρόισμα αισιοδοξίας!


Φροντίζουμε υπεύθυνα για το μέλλον τον παιδιών γιατί μόνο αυτά μπορούν να “φέρουν” πίσω την Αθήνα μίας άλλης, υπέροχης εποχής!


Γίνε ΜΑSTER σε αυτό που θέλεις! ΔΕΙΤΕ εδώ ΟΛΕΣ τις ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΕΣ