Ημερομηνία: 26 Μαΐου
Ώρα: 18.00-20.00
Διάρκεια: 2 ώρες

Τρόπος Διεξαγωγής:
Online, μέσω εκπαιδευτικής πλατφόρμας. (*αναλυτικές οδηγίες με το link παρακολούθησης θα λάβετε με email την ημέρα διεξαγωγής σεμιναρίου. Συμπληρώστε προσεκτικά την παρακάτω φόρμα συμμετοχής.)

Περιγραφή Σεμιναρίου: Η Βρεφονηπιοκόμος ασχολείται καθημερινά πολλές ώρες με το παιδί προσφέροντας του φροντίδα και αγάπη. Παράλληλα οι δράσεις της στην τάξη στοχεύουν στην καλλιέργεια του παιδιού σε διάφορους τομείς ( σωματικό, νοητικό, ψυχοκινητικό, συναισθηματικό, κοινωνικό). Πολλοί ταυτίζουν τον ρόλο της μητέρας με αυτόν της Βρεφονηπιοκόμου. Στο σεμινάριο θα αναλυθεί περαιτέρω ο ρόλος της Βρεφονηπιοκόμου και αν τελικά επιτελεί το ίδιο ή διαφορετικό έργο από τη μητέρα.

Θεματικές Ενότητες Σεμιναρίου:
• Απόψεις για τον ρόλο της Βρεφονηπιοκόμου
• Ταύτιση με τη μητέρα
• Τα καθήκοντα της Βοηθού Βρεφονηπιοκόμου
• Άνδρες Βρεφονηπιοκόμοι.

Εισηγήτρια

Πηνελόπη Ζωρζιδάκη, Νηπιαγωγός
Απόφοιτη του Τμήματος Εκπαίδευσης και Αγωγής στην προσχολική ηλικία του ΕΚΠΑ και υποψήφια Msc στην Περιβαλλοντική Εκπαίδευση για την Αειφορία.
Έχει εργαστεί σε νηπιαγωγεία στον ιδιωτικό τομέα και ταυτόχρονα ως εκπαιδεύτρια σε Ι.Ε.Κ στον τομέα Βοηθός Βρεφονηπιοκομου.

Όλοι οι συμμετέχοντες θα λάβουν Βεβαίωση Επιτυχούς Παρακολούθησης

Φόρμα Συμμετοχής

Τρόπος Παρακολούθησης :
OnlineΔια ζώσης ΙΕΚ Μaster Aργυρούπολης

Έχετε σχετικές σπουδές στο αντικείμενο;
ΝαιΌχι

Έχω διαβάσει και αποδέχομαι την Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων και τους Όρους Χρήσης του διαγωνισμού και συγκατατίθεμαι στην επεξεργασία των προσωπικών μου δεδομένων.
Αποδέχομαι την Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων και συγκατατίθεμαι στην επεξεργασία των προσωπικών μου δεδομένων.