Το IEK MASTER συνεχίζει τις εγγραφές και μετεγγραφές για τα νέα τμήματα Φεβρουαρίου 2020, σε 62 περιζήτητες ειδικότητες με τα πλέον προνομιακά δίδακτρα.

eggrafes
Ο εκπαιδευτικός οργανισμός Master με 30 χρόνια εμπειρία στην εκπαίδευση, διαθέτει την αρτιότερη και πλουσιότερη υποδομή τόσο σε εξοπλισμό όσο και σε έμψυχο δυναμικό.

Το IΙEK MASTER είναι αναγνωρισμένο από το κράτος και διαθέτει επίσημη άδεια ίδρυσης και λειτουργίας από το Υπουργείο Παιδείας. Με την επιτυχημένη ολοκλήρωση των μαθημάτων οι Σπουδαστές λαμβάνουν Βεβαίωση Επαγγελματικής Κατάρτισης και αποκτούν το δικαίωμα συμμετοχής στις Εξετάσεις Πιστοποίησης του Υπουργείου Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων. Με τις Εξετάσεις Πιστοποίησης ο Σπουδαστής αποκτά Άδεια Ασκήσεως Επαγγέλματος και κατοχυρώνει τα Επαγγελματικά του Δικαιώματα.

Τα εκπαιδευτικά προγράμματα του ΙΕΚ MASTER συνδυάζουν την παροχή υψηλού επιπέδου εκπαίδευση, σεμιναρίων, εκπαιδευτικών επισκέψεων και δραστηριοτήτων, προσφέροντας μια ολοκληρωμένη διαδικασία μάθησης στους σπουδαστές μας.

Μέσω της Πρακτικής Άσκησης ή της Μαθητείας, οι σπουδαστές μας ενισχύουν τις γνώσεις και τις δεξιότητές τους και αποκτούν επαγγελματική εμπειρία σε συναφείς με την κατάρτισή τους κλάδους, σε θέσεις που προσφέρονται από φορείς και επιχειρήσεις του δημόσιου και ιδιωτικού τομέα.

Διατηρώντας σταθερές συνεργασίες με τουλάχιστον 7000 εθνικές & πολυεθνικές επιχειρήσεις συμβάλλουμε στην άμεση προώθηση των αποφοίτων μας στην αγορά εργασίας.

Eπιπλέον παρέχουμε διευκολύνσεις κι εκπτώσεις που αγγίζουν σε σπουδαστές που ανήκουν στις εξής κατηγορίες

  • Πολύτεκνη ή Μονογονεϊκή Οικογένεια
    • Χαµηλό Ατοµικό ή Οικογενειακό Εισόδηµα
    • Εκπαιδευτικός ή Εκπαιδευτικός Γονέας
    • Συνταξιούχος ή Συνταξιούχος ΓονέαςΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα και εγγραφείτε άμεσα, εύκολα και δωρεάν για τη σχολή που σας ενδιαφέρει

από όπου και αν βρίσκεστε.

* Υποχρεωτικά πεδία
Κάντε κλικ για ενεργοποιήσετε την δυνατότητα αποστολής.
Έχω διαβάσει και αποδέχομαι την Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων και τους Όρους Χρήσης του διαγωνισμού και συγκατατίθεμαι στην επεξεργασία των προσωπικών μου δεδομένων.