Σεμινάρια Αισθητικής Ιεκ Master Άρθρο

Σεμινάρια Αισθητικής ΙΕΚ MASTER: Εγγυημένη Επιτυχία στην Αγορά Εργασίας!

Αν είσαι ήδη επαγγελματίας στον τομέα της αισθητικής και θέλεις να εμπλουτίσεις τις γνώσεις σου, ή αν θέλεις να ξεκινήσεις μια καριέρα στον χώρο της ομορφιάς, τα Σεμινάρια Αισθητικής του ΙΕΚ MASTER είναι αυτό που χρειάζεσαι!

Το κομμάτι της ομορφιάς υπάρχει στην καθημερινότητά μας, και αποτελεί ανάγκη του σύγχρονου ανθρώπου, με αποτέλεσμα να καθιστά τα σχετικά επαγγέλματα ιδιαίτερα δημοφιλή.

Η Αισθητική, το Μακιγιάζ, η Περιποίηση Άκρων, η Κομμωτική και η Μάλαξη Προσώπου και Σώματος (μασάζ) αποτελούν μοντέρνα επαγγέλματα που αποδεδειγμένα έχουν μεγάλη ζήτηση στην αγορά εργασίας!

Είναι διαχρονικά, και δεν σταματούν να εξελίσσονται.

Οι επαγγελματίες του χώρου, έχουν ΑΜΕΣΗ επαγγελματική αποκατάσταση και αρκετά καλές χρηματικές απολαβές.

Ο Εκπαιδευτικός Οργανισμός MASTER σε συνεργασία με τα Πιστοποιημένα Εργαστήρια του ΙΕΚ ΜASTER διοργανώνει Σεμινάρια στον Τομέα της Αισθητικής – Υγείας & Ομορφιάς για Επαγγελματίες καθώς και πολλά σεμινάρια για Σπουδαστές που θέλουν να ασχοληθούν Επαγγελματικά με αυτούς τους κλάδους.

Στο ΙΕΚ MASTER ξεκινάει ένας νέος κύκλος Σεμιναρίων με νέα Τμήματα σε όλες τις ειδικότητες της Αισθητικής και των Spa

Δείτε όλα τα Σεμινάρια και Κατοχυρώστε ΑΜΕΣΑ τη θέση σας:

Εκπαιδευτικά Προγράμματα Αισθητικής & Μακιγιάζ

Εκπαιδευτικά Προγράμματα Κομμωτικής

Εκπαιδευτικά Προγράμματα Ονυχοπλαστικής & Περιποίησης Άκρων

Εκπαιδευτικά Προγράμματα Spa – Massage

Τα Σεμινάρια Αισθητικής που ΑΜΕΣΑ

Αισθητική προσώπου & Σώματος 

Διάρκεια: 3 Μήνες

Μέσα από  το Ολοκληρωμένο Επαγγελματικό Πρόγραμμα του ΙΕΚ MASTER «Αισθητική Προσώπου & Σώματος» οι καταρτιζόμενοι αποκτούν εξειδικευμένες γνώσεις σχετικά με την αισθητική του προσώπου και του σώματος.

Μετά το πέρας των μαθημάτων, είναι πλέον σε θέση να εργαστούν ως αισθητικοί και να προσφέρουν ολοκληρωμένες θεραπείες προσώπου και σώματος ανάλογα με τις ανάγκες του κάθε πελάτη.

Εφόσον το επιθυμείτε, το ΙΕΚ MASTER μπορεί να προωθήσει το βιογραφικό σας στις συνεργαζόμενες επιχειρήσεις αισθητικής.

Κάνε την αίτησή σου εδώ:

Σεμινάριο Αισθητικής Προσώπου & Σώματος

Τεχνικός Περιποίησης Κόμης με Επαγγελματικά Δικαιώματα

Διάρκεια: 1 Έτος

Αν επιθυμείτε να αποκτήσετε Επαγγελματικά Δικαιώματα και Τίτλο Σπουδών στην Κομμωτική, αναγνωρισμένο από το Υπουργείο Παιδείας και τον Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π., έχετε τη δυνατότητα να παρακολουθήσετε το Ολοκληρωμένο Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα «Τεχνικός Περιποίησης Κόμης με Επαγγελματικά Δικαιώματα».

Ο Καταρτιζόμενος στο ΙΕΚ MASTER, γίνεται ένας ολοκληρωμένος Επαγγελματίας και, με την ολοκλήρωση του Προγράμματος, είναι έτοιμος να ξεκινήσει την Καριέρα του στην Κομμωτική!

Τέλος, αξίζει να σημειωθεί ότι ο εκπαιδευτικός όμιλος MASTER, μετά από συνεννόηση με τον σπουδαστή, έχει τη δυνατότητα να αποστείλει και να προωθήσει βιογραφικά, σε συνεργαζόμενες επιχειρήσεις, ώστε να καλυφθούν κάποιες θέσεις εργασίας.

Κάνε την αίτησή σου εδώ:

Σεμινάριο Κομμωτικής με Επαγγελματικά Δικαιώματα

Extensions Βλεφαρίδων

Διάρκεια 20 ώρες

Οι καταρτιζόμενοι, μέσα από το Ολοκληρωμένο Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα του ΙΕΚ MASTER «Extensions Βλεφαρίδων», αποκτούν τις απαραίτητες γνώσεις στην τοποθέτηση extensions βλεφαρίδων, με τη μέθοδο One By One.

Να σημειωθεί, ότι δεν απαιτείται επαγγελματική γνώση στην τοποθέτηση βλεφαρίδων, για την παρακολούθηση του Σεμιναρίου.

Το ΙΕΚ MASTER, πάντα σε συνεννόηση με τον σπουδαστή, έχει τη δυνατότητα να προωθήσει το βιογραφικό του, σε συνεργαζόμενες εταιρείες, με σκοπό την κάλυψη θέσεων εργασίας.

Κάνε την αίτησή σου εδώ:

Σεμινάριο Extensions Βλεφαρίδων

Microblading

Διάρκεια: 25 Ώρες

Οι σπουδαστές μέσα από το Ολοκληρωμένο  Επαγγελματικό Πρόγραμμα του ΙΕΚ MASTER «Microblanding», αποκτά ολοκληρωμένη και γρήγορη εκπαίδευση στο Tattoo Φρυδιών και εξειδικεύεται στη συγκεκριμένη μέθοδο.

Με την ολοκλήρωση του Σεμιναρίου ο καταρτιζόμενος, μπορεί να εργαστεί ως επαγγελματίας επαγγελματίες Eyebrows Artist, με εξειδίκευση στις τεχνικές ημιμόνιμου μακιγιάζ με τη μέθοδο «Microblanding».

Το ΙΕΚ MASTER βοηθάει τους σπουδαστές του στην εύρεση εργασίας, προωθώντας βιογραφικά σε αντίστοιχες συνεργαζόμενες εταιρείες.

Κάνε την αίτησή σου ΕΔΩ:

Σεμινάριο Microblanding

Τηλέφωνο Επικοινωνίας – Εγγραφές: 210 9966992