Σεμινάρια Μακιγιάζ Άρθρο

Σεμινάρια Μακιγιάζ: Εξειδικευμένα Προγράμματα με Άμεση Επαγγελματική Εφαρμογή

Τα Σεμινάρια Μακιγιάζ απευθύνονται σ΄εσένα που θέλεις να αποκτήσεις… Προβάδισμα Υπεροχής στην Αγορά Εργασίας.

Ένας Περιζήτητος και ιδιαίτερα Κερδοφόρος Κλάδος είναι αυτός του Μακιγιάζ και της Αισθητικής.

Αυτός είναι μάλιστα, ένας από τους κύριους λόγους, που πολλοί νέοι άνθρωποι, επιθυμούν να εξειδικευτούν στην τέχνη και στα μυστικά του Επαγγελματικού Μακιγιάζ!

Τα Εκπαιδευτικά Προγράμματα του ΙΕΚ MASTER προσφέρουν πρακτική εφαρμογή σε πραγματικά εργασιακά περιβάλλοντα. Με αυτόν τον τρόπο, ο Σπουδαστής, με την ολοκλήρωσή τους είναι έτοιμος να διεκδικήσει άμεσα μία θέση εργασίας. 

Η ομορφιά και η περιποίηση, αποτελούν κομμάτι της καθημερινότητας του σύγχρονου ανθρώπου. Πλέον γυναίκες και άντρες επισκέπτονται κέντρα αισθητικής και ομορφιάς για να βελτιώσουν την εμφάνισή τους.

Αν θέλεις να καταρτιστείς στον τομέα του Επαγγελματικού Μακιγιάζ, τα Σεμινάρια Αισθητικής του ΙΕΚ MASTER, είναι η ιδανική επιλογή.

Μέσα από τα Επαγγελματικά Σεμινάρια Μακιγιάζ, οι σπουδαστές θα λάβουν όλες τις απαραίτητες γνώσεις, αλλά και την απαιτούμενη εμπειρία για μια γρήγορη επαγγελματική αποκατάσταση!

Μετά το πέρας των Σεμιναρίων, οι ανερχόμενοι επαγγελματίες στον χώρο του Μακιγιάζ θα έχουν αποκτήσει όλη την απαραίτητη τεχνογνωσία, ώστε να είναι αρκετά ανταγωνιστικοί στην αγορά εργασίας.

Πιο αναλυτικά τα Σεμινάρια Ομορφιάς του ΙΕΚ MASTER 

Επαγγελματικό Μακιγιάζ

seminaria_makigiaz3

Η τέχνη του μακιγιάζ, απαιτεί συγκεκριμένες γνώσεις και δεξιότητες για την βελτίωση των ατελειών και την ανάδειξη των δυνατών σημείων του προσώπου.

Μέσα από Ολοκληρωμένο Επαγγελματικό Πρόγραμμα του ΙΕΚ MASTER «Επαγγελματικό Μακιγιάζ», ο σπουδαστής αποκτά ολοκληρωμένες γνώσεις πάνω στις εξειδικευμένες τεχνικές του μακιγιάζ.

Παράλληλα, κατέχει ικανότητες έτσι ώστε να μπορεί να ανταπεξέλθει πλήρως στις απαιτήσεις του επαγγέλματος.

Μετά την ολοκλήρωση του σεμιναρίου,ο καταρτιζόμενος έχει τη δυνατότητα να εργαστεί ως επαγγελματίας Make Up Artist.

Μπορεί να ξεκινήσει μία δυναμική καριέρα στην τηλεόραση, τον κινηματογράφο, σε κέντρα αισθητικής αλλά και ως ελεύθερος επαγγελματίας.

Το ΙΕΚ MASTER, μετά την ολοκλήρωση του σεμιναρίου έχει τη δυνατότητα να προωθήσει βιογραφικά σπουδαστών σε αντίστοιχες συνεργαζόμενες εταιρείες ώστε να παρέχει εργασία στους σπουδαστές.


ΚΑΝΕ ΑΙΤΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΕΔΩ:

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΥ ΜΑΚΙΓΙΑΖ


Microblanding

Μία ιδιαίτερα Εξειδικευμένη τεχνική του μακιγιάζ είναι το Microblanding. Το ημιμόνιμο μακιγιάζ φρυδιών είναι ιδιαίτερα διαδεδομένο τα τελευταία χρόνια. Είναι μία Περιζήτητη τεχνική με μεγάλη ζήτηση.

Το ΙΕΚ MASTER δημιούργησε ένα Ολοκληρωμένο Επαγγελματικό Πρόγραμμα «Microblanding», μέσα από το οποίο ο σπουδαστής αποκτά, εξειδικευμένες γνώσεις στο tattoo φρυδιών, και εξειδίκευση στην τεχνική Microblanding.

Με την ολοκλήρωση του Σεμιναρίου, ο επαγγελματίας του χώρου, έχει τη δυνατότητα να εργασθεί ως  Eyebrows Artist, εφαρμόζοντας εξειδικευμένες τεχνικές ημιμόνιμου μακιγιάζ με την τεχνική Microblanding.

Ο Εκπαιδευτικό Οργανισμός MASTER, έχοντας μακροχρόνια συνεργασία με αντίστοιχες εταιρείες, έχει τη δυνατότητα να προωθήσει βιογραφικά σπουδαστών με σκοπό την κάλυψη θέσεων εργασίας.


ΚΑΝΕ ΑΙΤΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΕΔΩ:

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ MICROBLANDING


Extensions Βλεφαρίδων

seminaria_makigiaz2

Άλλη μια σύγχρονη τεχνική μακιγιάζ, ιδιαίτερα διαδεδομένη τα τελευταία χρόνια είναι η τοποθέτηση Extension Βλεφαρίδων.

Η τεχνική αυτή δίνει όγκο και μήκος στις βλεφαρίδες, δίνοντας ένταση στο βλέμμα! Προσφέρει φυσικό αποτέλεσμα, με μεγάλη διάρκεια.

Είναι ένας τομέας, με μεγάλη ζήτηση στην αγορά εργασία, καθώς οι  επαγγελματίες με επαγγελματικές γνώσεις πάνω στο συγκεκριμένο αντικείμενο είναι λίγοι.

Μέσα από το Ολοκληρωμένο Επαγγελματικό Πρόγραμμα του ΙΕΚ MASTER «Extensions Βλεφαρίδων», ο σπουδαστής θα αποκτήσει τις απαραίτητες γνώσεις για την τοποθέτηση Βλεφαρίδων με τη μέθοδο «Οne By One».

Εφόσον ολοκληρωθεί το σεμινάριο, ο Σπουδαστής μπορεί να κάνει μετεκπαίδευση στα Extensions Βλεφαρίδων, παρακολουθώντας το Σεμινάριο «Extensions Βλεφαρίδων 3D».

Μετά την ολοκλήρωση του Σεμιναρίου, ο σπουδαστής μπορεί να εργαστεί ως επαγγελματίας του χώρου, με εξειδίκευση στην τοποθέτηση βλεφαρίδων .

Το ΙΕΚ MASTER, σε πλήρη συνεννόηση με τον σπουδαστή, θα προωθήσει το βιογραφικό του σε αντίστοιχες συνεργαζόμενες εταιρείες και οργανισμούς.


ΚΑΝΕ ΑΙΤΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΕΔΩ:

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ EXTENSIONS ΒΛΕΦΑΡΙΔΩΝ One By One

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ EXTENSIONS ΒΛΕΦΑΡΙΔΩΝ 3D


Νυφικό & Βραδινό Μακιγιάζ

seminario_makigiaz4

To Νυφικό & Βραδινό Μακιγιάζ αποτελεί την τελευταία και πιο σημαντική πινελιά, στην εμφάνιση μιας νύφης, ή ακόμα και σε μια βραδινή εμφάνιση!

Με το Ολοκληρωμένο Επαγγελματικό Πρόγραμμα του Εκπαιδευτικού Οργανισμού MASTER «Νυφικό & Βραδινό Μακιγιάζ», ο σπουδαστής, αποκτά ολοκληρωμένη και άμεση εκπαίδευση, πάνω στις τεχνικές του Νυφικού & Βραδινού Μακιγιάζ.

Μετά το τέλος το μαθημάτων, ο σπουδαστής θα έχει την δυνατότητα να εργαστεί ως  επαγγελματίας Make Up Artist, με εξειδίκευση στο  Νυφικό & Βραδινό Μακιγιάζ.

Ο Εκπαιδευτικός Οργανισμός MASTER, βοηθά τους καταρτιζόμενους στην εύρεση εργασίας, προωθώντας βιογραφικά σε αντίστοιχες συνεργαζόμενες εταιρείες.


ΚΑΝΕ ΑΙΤΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΕΔΩ:

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΝΥΦΙΚΟ & ΒΡΑΔΙΝΟ ΜΑΚΙΓΙΑΖ


Οι Σπουδαστές του ΙΕΚ MASTER έχουν τη δυνατότητα να ειδικευτούν παράλληλα σε όλους τους τομείς της ομορφιάς όπως η Ονυχοπλαστική & Περιποίηση Άκρων, η Κομμωτική, η Αισθητική, το Μακιγιάζ, η Θεραπευτική Μάλαξη (όλα τα είδη Massage) και η Μετεκπαίδευση στην Ονυχοπλαστική σε Προνομιακές Τιμές.

Ο εκπαιδευτικός όμιλος MASTER παρέχει στους σπουδαστές του, εξατομικευμένα πακέτα προσφορών και εκπτώσεων έως -50%!

Δημιούργησε και εσύ μια λαμπρή καριέρα,και γίνε MASTER στο χώρο της ομορφιάς.

Με την Ολοκλήρωση των Σεμιναρίων ο σπουδαστής αποκτά:

  • Τίτλο Σπουδών ΚΔΒΜ Επιπέδου 2
  • Συστατική Επιστολή από τον Εκπαιδευτικό Οργανισμό MASTER
  • Δυνατότητα (μετά από σύμφωνη γνώμη του σπουδαστή) προώθησης του βιογραφικού σε αντίστοιχες επιχειρήσεις