diagwnismos-ypotrofias

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ: Δωρεάν Υποτροφία στις TOP Ειδικότητες με Άμεση Επαγγελματική Αποκατάσταση

Το ΙΕΚ MASTER προσφέρει μία Δωρεάν, Πλήρης Υποτροφία για Σπουδές στις πιο Σύγχρονες Ειδικότητες που αποδεδειγμένα έχουν άμεση απορρόφηση στην Αγορά Εργασίας.

Αν έχεις ολοκληρώσει τη βασική Εκπαίδευση και διαθέτεις απολυτήριο Λυκείου, έχεις τη δυνατότητα να συμμετάσχεις στο Διαγωνισμό.


Σημαντική Επισήμανση

ΟΛΟΙ οι συμμετέχοντες του Διαγωνισμού κερδίζουν μεγάλες Εκπτώσεις στα Δίδακτρα με τη μορφή Μερικής Υποτροφίας!!!


Το ΙΕΚ MASTER… Δίπλα σας!

Ο Εκπαιδευτικός Οργανισμός ΜASTER, ύστερα από 30 χρόνια εμπειρίας στον τομέα της Εκπαίδευσης και της Κατάρτισης έχει δημιουργήσει ισχυρές συνεργασίες με πάνω από 7.οοο Ελληνικές και Πολυεθνικές Επιχειρήσεις.

Οι Σύμβουλοι Καριέρας και Σταδιοδρομίας του ΙΕΚ ΜASTER, ξεχώρισαν και σας προτείνουν τις Κορυφαίες Ειδικότητες που προσφέρουν μεγάλα ποσοστά απορρόφησης στην Αγορά Εργασίας.

Η εμπειρία των εκπαιδευτών, οι ξεκάθαροι εκπαιδευτικοί στόχοι των προγραμμάτων, τα υπερσύγχρονα εργαστήρια και οι ουσιαστικές συνεργασίες του Ομίλου μας, σας δίνουν Προβάδισμα στην Αγορά Εργασίας.

Γνωρίστε τις 8… Χρυσές Ειδικότητες και κερδίστε μία δωρεάν υποτροφία

Καλή Επιτυχία και μία Δημιουργική Εκπαιδευτική Χρονιά σε όλους!

Αισθητική & Μακιγιάζ

Ένα μοντέρνο επάγγελμα με εύκολη επαγγελματική αποκατάσταση. Η συνεργασία του ΙΕΚ MASTER με μεγάλα αισθητικά κέντρα, προσφέρει μεγάλα προνόμια στους Σπουδαστές. Η ειδικότητα της Αισθητικής, θεωρείται ένα παραϊατρικό επάγγελμα και οι Τελειόφοιτοι του ΙΕΚ ΜASTER έχουν τη δυνατότητα να εξειδικευτούν στις νέες τεχνολογίες. Οι Σύμβουλοι Καριέρας και Σταδιοδρομίας είναι δίπλα σας και μαζί θα σχεδιάσουμε τα επόμενα επαγγελματικά σας βήματα.

Κομμωτική

Η Κομμωτική είναι ένα κερδοφόρο επάγγελμα με πολλές επαγγελματικές δυνατότητες. Δεν σταματάει να εξελίσσεται και έχει διάρκεια στο χρόνο. O τελειόφοιτος κομμωτής του ΙΕΚ MASTER έχει τη δυνατότητα δημιουργίας δικής του επιχείρησης. Αν έχεις όνειρα για το μέλλον σου, οι Σύμβουλοι Καριέρας και Σταδιοδρομίας του ΙΕΚ MASTER θα σε βοηθήσουν να τα πραγματοποιήσεις!

Αισθητική Άκρων & Ποδολογία

Οι Τεχνίτες Άκρων είναι οι επαγγελματίες που, εφόσον ολοκληρώσουν τις σπουδές τους έχουν τη δυνατότητα να διεκδικήσουν άμεσα μία θέση εργασίας. Η ζήτηση της ειδικότητας είναι μεγάλη όπως επίσης και ο ανταγωνισμός. Κατά τη διάρκεια των Σπουδών στο ΙΕΚ MASTER υπάρχει η δυνατότητα παράλληλης εξειδίκευσης μέσω σεμιναρίων στις πιο σύγχρονες και κερδοφόρες τεχνικές που ζητάει το αγοραστικό κοινό. Αν θέλεις να ξεχωρίσεις, ή και να ανοίξεις το δικό σου κατάστημα, οι Σύμβουλοι Καριέρας και Σταδιοδρομίας του ΙΕΚ MASTER θα σε βοηθήσουν να ξεκινήσεις τα πρώτα σου βήματα δίνοντάς σου πολύτιμες συμβουλές!

Ξενοδοχειακά – Τουριστικά

Τα Τουριστικά Επαγγέλματα αποτελούν μια από τις κυριότερες πηγές εισόδων της χώρας. Οι καταρτιζόμενοι έχουν την δυνατότητα να εργασθούν άμεσα σε ξενοδοχειακές μονάδες, αλλά και σε όλους τους χώρους της εστίασης. Τα παραρτήματα του Εκπαιδευτικού Οργανισμού MASTER, σε μεγάλες πόλεις της Επαρχίας και στα νησιά, έχουν κατορθώσει να δημιουργήσουν διασυνδέσεις και συνεργασίες με μεγάλες Τουριστικές Επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στις συγκεκριμένες περιοχές. Ο τελειόφοιτος Σπουδαστής του ΙΕΚ MASTER στα Τουριστικά, έχει τη δυνατότητα να  απασχοληθεί σε Τουριστικά θέρετρα σε όλη την Ελλάδα αλλά και στο εξωτερικό.

Tourism Management

Ένα σύγχρονο Επάγγελμα που συνδυάζει την Τουριστική Βιομηχανία με την Οικονομία και τη Διοίκηση. Πόσο πιο σίγουρος να αισθανθεί κάποιος για το μέλλον του αν εκπαιδεύεται παράλληλα στους 2 πιο κερδοφόρους και ισχυρούς τομείς της Οικονομίας; Τα στελέχη στην Οικονομία και Διοίκηση στον Τομέα του Τουρισμού έχουν πλεονέκτημα στην Αγορά Εργασίας διότι οι Τουριστικές Μονάδες έχουν ανάγκη από Εξειδικευμένους Επαγγελματίες. Ένας εργοδότης, αναζητά άτομα που γνωρίζουν πώς να διαχειριστούν την Επιχείρηση και έχουν την εμπειρία να χρησιμοποιήσουν πολιτικές για να αυξήσουν τα κέρδη της. Είσαι έτοιμος να γίνεις ένα απαραίτητο Στέλεχος μίας επιχείρησης;

Παιδαγωγικά

Τα Παιδαγωγικά είναι μία Ειδικότητα που απαιτεί μεγάλη υπευθυνότητα. Οι τελειόφοιτοι Βοηθοί Βρεφονηπιοκόμων του ΙΕΚ MASTER έχουν τη δυνατότητα να Πιστοποιηθούν από το Υπουργείο Παιδείας και να εργασθούν τόσο στον Ιδιωτικό όσο και στο Δημόσιο Τομέα. Ένα άτομο με ευαισθησίες στα παιδιά και με υπεύθυνο χαρακτήρα, έχει τη δυνατότητα να ξεχωρίσει στην αγορά εργασίας. Η συνεργασία του ΙΕΚ ΜASTER με μεγάλους παιδικούς σταθμούς δημιουργεί κλίμα ασφάλειας στους Σπουδαστές.

Φύλακας Μουσείων

Είσαι έτοιμος να γίνεις μέλος μιας “επίλεκτης” ομάδας που φροντίζει καθημερινά να φυλάσσει και να αναδεικνύει τον πολιτισμό μας; Αν σε ελκύει ο Τομέας του Προσωπικού Ασφαλείας, οι Σπουδές σου ως Φύλακας Μουσείων θα σου δώσει μοναδικά προνόμια για να γίνεις ένα περιζήτητο στέλεχος και να βρεις εύκολα εργασία. Ο Εκπαιδευτικός Οργανισμός MASTER, συνεχώς δέχεται αιτήματα, από δεκάδες συνεργαζόμενες επιχειρήσεις, για συστάσεις ατόμων που μπορούν να εργασθούν αποτελεσματικά στον Τομέα της Ασφάλειας. Αν θεωρείς ότι μπορείς να τα καταφέρεις, οι επιλογές που σου προσφέρουμε είναι εντυπωσιακές. Οι Σύμβουλοι Καριέρας και Σταδιοδρομίας του ΙΕΚ MASTER θα σου δείξουν το δρόμο της επιτυχίας.

Εσωτερική Διακόσμηση

Η Εσωτερική Διακόσμηση είναι ένα μοντέρνο Επάγγελμα και ο Τελειόφοιτος Σπουδαστής του ΙΕΚ ΜASTER έχει τη δυνατότητα να αναγνωριστεί σε πολλούς τομείς της σημερινής κοινωνίας. Κατά τη διάρκεια της φοίτησής τους, καταρτίζονται σε καλλιτεχνικές πρακτικές και εκπαιδεύονται σε τεχνικές μεθόδους που αφορούν τη διακόσμηση και τη διαμόρφωση εσωτερικών και βιομηχανικών χώρων καθώς και τον σχεδιασμό και παραγωγή χρηστικών αντικειμένων. Αν είσαι ένα δημιουργικό και ταλαντούχο άτομο, η Εσωτερική Διακόσμηση είναι το Επάγγελμα που σου ταιριάζει. Η συνεργασία του ΙΕΚ MASTER με επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στον Κατασκευαστικό Τομέα, σου δίνουν προβάδισμα υπεροχής στην Αγορά Εργασίας.

ΙΕΚ MASTER: Μπες άμεσα στην Αγορά Εργασίας ή Δημιούργησέ την….

Απέκτησε ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΜΕΝΟ ΠΤΥΧΙΟ και ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ από το Υπουργείο Παιδείας

Για τη Συμμετοχή σας στο Διαγωνισμό και για να κερδίσετε μία δωρεάν υποτροφία συμπληρώστε τα Στοιχεία σας

Ο Διαγωνισμός του ΙΕΚ ΜASTER ΕΛΗΞΕ:

Η νικήτρια της Υποτροφίας: Καλογεροπούλου Ιωάννα

Όροι Χρήσης του Διαγωνισμού

Στο διαγωνισμό δικαιούνται να συμμετάσχουν μόνο όσοι διαμένουν μόνιμα στην Ελλάδα και κατά την ημέρα υποβολής της φόρμας συμμετοχής έχουν συμπληρώσει το δέκατο όγδοο (18) έτος της ηλικίας τους. Εργαζόμενοι του εκπαιδευτικού ομίλου Master καθώς και συγγενείς πρώτου βαθμού αποκλείονται αυτομάτως από το διαγωνισμό. Ο διαγωνισμός λήγει τη Δευτέρα 5 Φεβρουαρίου στις 10:00. Η ανάδειξη του νικητή θα πραγματοποιηθεί μέσω ηλεκτρονικής κλήρωσης και το όνομά του θα αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του IEK MASTER και ο νικητής θα ενημερωθεί τηλεφωνικά. Η υποτροφία είναι προσωπική, δεν ανταλλάσσεται, δεν μεταβιβάζεται, και δεν εξαργυρώνεται με χρήματα. Η συμμετοχή στο διαγωνισμό συνιστά αυτοδικαίως ανεπιφύλακτη δήλωση πλήρους γνώσης των όρων διεξαγωγής και αποδοχή των όρων αυτών από τους συμμετέχοντες.