Συνεργασία ΙΕΚ Master με ISBM Άρθρο

ISBM: Αποκλειστική Συνεργασία με το IEK MASTER

Είναι επίσημο και το επιβεβαιώνουμε! Αποκλειστική συνεργασία του ΙΕΚ MASTER με το Institute of Shipping Business & Management (ISBM)!

Η Ναυτιλία είναι ένας απαιτητικός κλάδος. Πλέον έχεις την επιλογή να εξειδικευτείς δίπλα σε ενεργούς επαγγελματίες της Ναυτιλιακής Βιομηχανίας και να αποκτήσεις ουσιαστικό πλεονέκτημα στην αγορά εργασίας.

Σας παραθέτουμε το Δελτίο Τύπου

Στις 10/12/2018 υπεγράφη μνημόνιο συνεργασίας για ανταλλαγή τεχνογνωσίας μεταξύ του Institute of Shipping Business & Management και του Τομέα Ναυτιλιακών Σπουδών του ΙΕΚ MASTER και του ΚεΔιΒιΜ MASTER .

Η συνεργασία μεταξύ των δυο οργανισμών αποσκοπεί στην ενδυνάμωση των σχέσεων με τη Ναυτιλιακή Κοινότητα και την προσφορά υψηλού επιπέδου Ναυτιλιακής Εκπαίδευσης και επαγγελματικού προσανατολισμού της νέας γενιάς προς τη Ναυτιλιακή Βιομηχανία.

Η Χώρα μας πρωτοπορεί στην ναυτιλία στο Διεθνές επιχειρηματικό περιβάλλον.

Το ΙΕΚ & το Κέντρο Δια Βίου Μάθησης MASTER κατανοώντας την ανάγκη αυτή προχώρησε στην υψηλού επιπέδου κατάρτιση στη Ναυτιλία με την ταυτόχρονη σύνδεσή της στην Ναυτιλιακή Βιομηχανία με στόχο την απορρόφηση των αποφοίτων της σε εταιρείες του κλάδου.

Μία μεγάλη συνεργασία που μας τιμάει ιδιαίτερα!

Η Θάλασσα είναι τόσο μεγάλη που μας χωράει όλους ακόμη και αν αναγκαστήκαμε να οδηγηθούμε σε αυτήν, ας κάνουμε τον κόπο να την αγαπήσουμε, θα μας αγαπήσει και θα μας το ανταποδώσει σίγουρα.

Η Ναυτιλία είναι το μέλλον και είναι σημαντικό να είμαστε μέσα σε αυτό.

Σπούδασε Ναυτιλιακά στην καρδιά των Βορείων και Νοτίων προαστίων!

Η ειδικότητα στέλεχος Στέλεχος Διοίκησης και Οικονομίας στον Τομέα της Ναυτιλίας είναι έτοιμη να εξειδικεύσει αποφοίτους Λυκείου, αξιωματικούς του Εμπορικού Ναυτικού, Πτυχιούχους Ναυτικών Ακαδημιών, αποφοίτους Οικονομικών, Πολιτικών& Κοινωνικών Σπουδών, Μηχανολόγους, Ναυπηγούς που επιθυμούν να εισέλθουν δυναμικά στη Ναυτιλία ειδικευόμενοι στις πραγματικές οικονομικές και Διοικητικές λειτουργίες της.

ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ ΕΔΩ