Μαγειρεύουμε για τη "Γέφυρα Ζωής"

Μαγειρεύουμε για τη «Γέφυρα Ζωής», τιμή μας!

Με μεγάλη μας χαρά σας ενημερώνουμε ότι η Γέφυρα Ζωής διοργανώνει μία ξεχωριστή εορτή με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα ατόμων με αναπηρία το Σάββατο 1η Δεκεμβρίου 2018.

Το ΙΕΚ MASTER σε συνεργασία με τη Λέσχη Αρχιμαγείρων Αττικής ΑΚΡΟΠΟΛΙΣ έχει αναλάβει το μπουφέ των καλεσμένων και… νόστιμες εκπλήξεις αναμένονται να μας εντυπωσιάσουν!

Κορυφαίοι Chef και Pastry Chef της Λέσχης σε συνεργασία με τους Σπουδαστές Μαγειρικής & Ζαχαροπλαστικής του ΙΕΚ MASTER θα δημιουργήσουν πιάτα γεμάτα γεύση, έμπνευση και… αγάπη!

Ευχαριστούμε πολύ τη «Γέφυρα Ζωής» και ιδιαίτερα τον Πρόεδρο του Δ.Σ. κ. Διονύση Γουράνιο για την όμορφη πρωτοβουλία του και την ευκαιρία που μας έδωσε να γίνουμε κι εμείς μέλη της όμορφης αυτής συντροφιάς!

Στο σημείο αυτό, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε ιδιαίτερα τους χορηγούς μας για τις πρώτες ύλες που προσέφεραν με ιδιαίτερη χαρά και ευαισθητοποίηση!

Οι Χορηγοί μας

logos

Το Μενού περιλαμβάνει

1. Πιατέλα Τυριών
2. Πιατέλα Αλλαντικών
3. Γαστρονομ λουκάνικο
4. Γαστρονομ κεφτεδάκια
5. Γαστρονομ κοτομπουκιές
6. Μπέργκερ μπιφτεκιού
7. Ντοματίνια με κρέμα τυριού
8. Σος γιαουρτιού
9. Σαλάτα μαρούλι
10. Ριζότο
11. Σούπα βελουτέ
12. Ρυζογαλο
13. Κρέμα μέντας

Δείτε την Εκδήλωση στο Facebook εδώ: Μια γιορτή για τη μαγεία του να είσαι διαφορετικός

Τα παιδιά μαζί με τους και οι εθελοντές της Γέφυρα ζωής Α.μεΑ. θα σας παρουσιάσουν ένα δείγμα των δυνατοτήτων τους, και θα σας προσφέρουν λίγη απ’ τη μαγεία της μοναδικότητάς τους!

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί  το Σαββάτο 1 Δεκεμβρίου 2018, στης 18:00 μμ στο Πολιτιστικό Κέντρο του Δήμου Αιγάλεω «Ελληνικό Μολύβι».

Διεύθυνση & Στοιχεία Επικοινωνίας

Εθελοντικός Πολυχώρος Απογευματινής Δημιουργίας και Έκφρασης Παιδιών & Νέον με Αναπηρία

Ιερά Οδός 319 & Κύπρου 2, Χαϊδάρι 124 61

Τηλ. 211 2143437

Εmail: info@gefirazois.gr