Σπουδές σε Ιεκ Άρθρο

Σπουδές σε IEK: Γιατί να επιλέξεις το IEK MASTER!

Οι σπουδές σε IEK είναι η λύση για τη άμεση επαγγελματική αποκατάσταση! Κάνε τη σωστή επιλογή!

Αυτές οι μέρες θα λέγαμε ότι είναι από τις δυσκολότερες για τους νέους που δοκίμασαν τις ικανότητες τους στις πανελλήνιες εξετάσεις και τώρα περιμένουν με αγωνία τα αποτελέσματα!

Καθώς περνούν οι μέρες το άγχος για το αν θα έχουν καταφέρουν να εισαχθούν σε κάποιο Ίδρυμα Ανώτατης Εκπαίδευσης κορυφώνεται!

Όμως η εισαγωγή στην Ανώτατη Εκπαίδευση δεν είναι μονόδρομος!

Υπάρχει και άλλη διέξοδος για τους νέους σπουδαστές που μπορεί να τους οδηγήσει στην επιτυχία και στην γρήγορη επαγγελματική αποκατάσταση!

Η λύση είναι τα Ινστιτούτα Επαγγελματικής Κατάρτισης (ΙΕΚ), τα οποία τα τελευταία χρόνια σημειώνουν μεγάλη ζήτηση από τους νέους!

Τα IEK αποτελούν ιδανική επιλογή για έναν νέο σπουδαστή που θέλει να πετύχει στον επαγγελματικό τομέα καθώς οι ειδικότητες που προσφέρουν είναι σύγχρονες και ανταποκρίνονται πλήρως στις ανάγκες της σημερινής εποχής!

Οι Σύμβουλοι Εκπαίδευσης κατευθύνουν τους σπουδαστές στην επιλογή της δημοφιλέστερης ειδικότητας ανά περιοχή!

Αν είσαι νέος σπουδαστής κάνε τη σωστή επιλογή! Επέλεξε IEK MASTER!

Το ΙEK MASTER είναι αναγνωρισμένο από το κράτος και διαθέτει επίσημη άδεια ίδρυσης και λειτουργίας από το Υπουργείο Παιδείας.

Με την επιτυχημένη ολοκλήρωση των μαθημάτων οι Σπουδαστές λαμβάνουν Βεβαίωση Επαγγελματικής Κατάρτισης και αποκτούν το δικαίωμα συμμετοχής στις Εξετάσεις Πιστοποίησης του Υπουργείου Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων.

Με τις Εξετάσεις Πιστοποίησης ο Σπουδαστής αποκτά Άδεια Ασκήσεως Επαγγέλματος και κατοχυρώνει τα Επαγγελματικά του Δικαιώματα.

Εμείς στο IEK MASTER βρισκόμαστε έμπρακτα στο πλευρό των σπουδαστών μας παρέχοντας τους συνεχή συμβουλευτική καριέρας και επαγγελματικού προσανατολισμού!

Οι σύμβουλοι μας με τη χρήση ειδικών ψηφιακών εργαλείων επαγγελματικού προσανατολισμού θα εντοπίσουν, αξιοποιήσουν τα ταλέντα και τις ικανότητες των Σπουδαστών και θα δημιουργήσουν ευκαιρίες που θα καλύψουν την επαγγελματική εξέλιξη και πορεία της εργασίας σας.

Ο Εκπαιδευτικός Οργανισμός MASTER έχει δημιουργήσει μακροχρόνιες συνεργασίες με τις μεγαλύτερες ελληνικές και πολυεθνικές επιχειρήσεις σε όλη την Ελλάδα.

Το IEK MASTER διαθέτει τμήμα Επαγγελματικής Σταδιοδρομίας και Εύρεσης Εργασίας μέσω του οποίου προωθούνται βιογραφικά Σπουδαστών σε τουλάχιστον 7.000 επιχειρήσεις!

Το τμήμα Επιχειρηματικότητας του ΙΕΚ MASTER, παρέχει ειδική εκπαίδευση και διαρκή ενημέρωση για προγράμματα και χρηματοδοτικά εργαλεία (ΕΣΠΑ, Τράπεζα Επενδύσεων, κλπ).

Τώρα οι Σπουδαστές μας μπορούν να κάνουν το όνειρο τους πραγματικότητα και να δημιουργήσουν τη δική τους κερδοφόρα επιχείρηση!

Στο IEK MASTER υποστηρίζουμε τους νέους Σπουδαστές μας (έως 24 ετών) για την ένταξή τους σε επιδοτούμενα προγράμματα που συνεχώς υλοποιούνται στα 15 υποκατάστημα του Εκπαιδευτικού Οργανισμού MASTER.