Σχολές Μαγειρικής: Γίνε MASTER Chef!
Οι Σχολές Μαγειρικής του IEK MASTER βρίσκονται στη καρδιά των Βορείων και Νοτίων προαστίων! Σπούδασε Μαγειρική με Έκπτωση 40% στα νέα μας τμήματα!
Τα μαθήματα μαγειρικής απευθύνονται σε νέους και νέες που ονειρεύονται να γίνουν κορυφαίοι Chef και να εργαστούν σε εστιατόρια, ξενοδοχεία, κρουαζιερόπλοια αλλά και ως ελεύθεροι επαγγελματίες!
Η Μαγειρική είναι ένα δημιουργικό επάγγελμα που απαιτεί γνώση αλλά και φαντασία!
Τεχνικός Μαγειρικής Τέχνης, (Chef) είναι ο επαγγελματίας που διαθέτει τις απαιτούμενες γνώσεις και δεξιότητες για να αναλάβει την οργάνωση και τη λειτουργία μιας σύγχρονης κουζίνας!
Ο Εκπαιδευτικός Οργανισμός MASTER δημιούργησε Σχολές Μαγειρικής, μέσα από τις οποίες οι Σπουδαστές θα έχουν τη δυνατότητα να καταρτιστούν δίπλα σε κορυφαίους επαγγελματίες του χώρου και να αποκτήσουν όλες τις απαραίτητες γνώσεις πάνω στη μαγειρική τέχνη!
Επίσης το ΙΕΚ MASTER παρέχει στους σπουδαστές του σύγχρονα ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΑ εργαστήρια για την πραγματοποίηση της Πρακτικής τους άσκησης.
Μετά την ολοκλήρωση των Επαγγελματικών Σεμιναρίων του Εκπαιδευτικού Οργανισμού MASTER, ο απόφοιτος θα μπορεί να εργαστεί αποτελεσματικά ως Επαγγελματίας Chef!
Επίσης, το IEK MASTER φροντίζει για την επαγγελματική αποκατάσταση των σπουδαστών του, προωθώντας τα βιογραφικά των σπουδαστών σε συνεργαζόμενες Επιχειρήσεις για κάλυψη θέσεων εργασίας.
Σεμινάρια που ξεκινούν άμεσα!
Σεμινάρια Μαγειρικής (Full Course)
Μέσα από το Ολοκληρωμένο Πρόγραμμα του Εκπαιδευτικού Οργανισμού MASTER «Εκπαίδευση και Κατάρτιση στη μαγειρική τέχνη» οι Σπουδαστές αποκτούν γνώσεις και δεξιότητες στη παρασκευή και την παράθεση εδεσμάτων.
Εδέσματα κάθε μορφής και ποικιλίας με βάση τον ποιοτικό έλεγχο, την κατανομή, τη συντήρηση, τον τεμαχισμό και την αξιοποίηση των πρώτων υλών.
Οι Σπουδαστές γνωρίζουν την επαγγελματική κουζίνα (εστιατορίου και ειδικότερων χώρων εστίασης) και ότι απαιτείται για να στήσουν το δικό τους κατάστημα.
Η κατάρτιση περιλαμβάνει την επιτομή των μυστικών για λαχταριστές συνταγές με κρεατικά, ψαρικά, λαχανικά και ζυμαρικά από την ελληνική αλλά και τη διεθνή κουζίνα!
ΚΑΝΕ ΑΙΤΗΣΗ ΤΩΡΑ!
Θέλω να ενημερωθώ για το Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα!
Σεμινάρια μαγειρικής: Συνταγές με ζυμαρικά
Μέσα από το Επαγγελματικό Σεμινάριο οι Σπουδαστές θα καταρτιστούν στην παρασκευή εδεσμάτων με βάση τα ζυμαρικά.
Συστήνονται συνταγές για κανελόνια, κριθαράκι, λαζάνια, ραβιόλια, σπαγγέτι, ταλιατέλλες, κριθαράκι, πένες, φιογκάκια, νιόκι, λιγκουίνι, τραχανάς, φιδές και χυλοπίτες, που βασίζονται στο ελαιόλαδο, τη φρέσκια τομάτα, τα φρέσκα πράσινα φυλλώδη λαχανικά (σπανάκι), τον αρακά, το καλαμπόκι, τη μελιτζάνα, τα θαλασσινά, τα μυρωδικά, το κόκκινο κρασί, το ψαχνό κοτόπουλου, τον τόνο, τα μανιτάρια και τα μη πολύ λιπαρά τυριά (ρικότα, παρμεζάνα, πεκορίνο, μυζήθρα).
ΚΑΝΕ ΑΙΤΗΣΗ ΤΩΡΑ!
Θέλω να ενημερωθώ για το Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα!
Σεμινάρια μαγειρικής: Συνταγές από την ασιατική κουζίνα
Η γνωριμία με εξωτικές συνταγές και η δημιουργίες ethnic πιάτων.
Έτσι το καθημερινό μας τραπέζι αποκτά εξωτική νότα, με εύκολα και νόστιμα πιάτα από φρέσκα λαχανικά, ρύζι, noodles, θαλασσινά, κρέατα χαμηλών λιπαρών όπως το μοσχάρι και το κοτόπουλο.
ΚΑΝΕ ΑΙΤΗΣΗ ΤΩΡΑ!
Θέλω να ενημερωθώ για το Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα!
Σεμινάρια μαγειρικής: Γνωρίζοντας την κουζίνα
Σκοπός του προγράμματος είναι η γνωριμία με τον επαγγελματικό εξοπλισμό της κουζίνας, τη νομοθεσία που διέπει τους χώρους εστίασης, την οργάνωση, την καθαριότητα της κουζίνας.
ΚΑΝΕ ΑΙΤΗΣΗ ΤΩΡΑ!
Θέλω να ενημερωθώ για το Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα!
Σεμινάρια μαγειρικής: Τρόποι κοπής κρεάτων και λαχανικών
Είναι μεγάλη «μαστοριά» να γνωρίζεις πως θα κόψεις σωστά τα κρεατικά, τα λαχανικά και τα ψάρια όπως ταιριάζουν σε κάθε συνταγή.
Καθώς η μαγειρική τέχνη εξελίσσεται, οι απαιτήσεις σε μία κουζίνα ολοένα και αυξάνονται.
Τα μαχαίρια αποτελούν τον καλύτερο φίλο των επίδοξων μαγείρων και τη φυσική προέκταση του χεριού τους.
ΚΑΝΕ ΑΙΤΗΣΗ ΤΩΡΑ!
Θέλω να ενημερωθώ για το Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα!
Μαθήματα μαγειρικής με θαλασσινά
Η επιτομή των μυστικών για λαχταριστές συνταγές με ψαρικά!
ΚΑΝΕ ΑΙΤΗΣΗ ΤΩΡΑ!
Θέλω να ενημερωθώ για το Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα!
Μαθήματα μαγειρικής με κοτόπουλο
Γευστικές… «συνταγές», γεμάτες δημιουργικότητα, τεχνικές και πρωτότυπους γευστικούς συνδυασμούς με βάση το κοτόπουλο.
ΚΑΝΕ ΑΙΤΗΣΗ ΤΩΡΑ!
Θέλω να ενημερωθώ για το Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα!
Μαθήματα μαγειρικής με χοιρινό κρέας & Συνταγές με ρύζι
Με την παρακολούθηση του Σεμιναρίου οι Σπουδαστές θα εξασκηθούν στα μυστικά πιάτων με βάση το χοιρινό κρέας και τα παράγωγά του.
Παράλληλα θα εντρυφήσουν στους σωστούς τρόπους παρασκευής ενός ριζότου με μικρά αλλά βασικά μυστικά στη διαδικασία βρασίματός του που θα φέρουν στο πιάτο το τέλειο αποτέλεσμα.
Το ρύζι είναι η μοναδική τροφή που μπορεί να μαγειρευτεί με όλες τις άλλες, ενώ ταυτόχρονα σχηματίζει πιάτα που καλύπτουν το πλήρες φάσμα ενός γεύματος: ορεκτικά, σαλάτα, κυρίως και γλυκό.
ΚΑΝΕ ΑΙΤΗΣΗ ΤΩΡΑ!
Θέλω να ενημερωθώ για το Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα!
Μαθήματα μαγειρικής με κυνήγι
Να βρουν οι κυνηγοί ή οι μαγείρισσες νόστιμες συνταγές για το πώς θα απολαύσουν το κυνήγι.
Σας προτείνουμε τρόπους μαγειρέματος για κουνέλι, λαγό, χοιρινό, ορτύκια, πάπια.
Φυσικά, δε λείπουν και οι αντίστοιχες μαρινάτες για όποιους επιλέξουν το ψήσιμο.
ΚΑΝΕ ΑΙΤΗΣΗ ΤΩΡΑ!
Θέλω να ενημερωθώ για το Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα!
Μαθήματα μαγειρικής με αρνί- κατσίκι
Με την παρακολούθηση του σεμιναρίου οι συμμετέχοντες θα εξασκηθούν στα μυστικά της σούβλας, σε συνταγές παραδοσιακού τρόπου ψησίματος της συγκεκριμένης ποικιλίας κρέατος.
ΚΑΝΕ ΑΙΤΗΣΗ ΤΩΡΑ!
Θέλω να ενημερωθώ για το Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα!
Σεμινάρια μαγειρικής: Ζύμες, πίτες και πίτσα
Η φιλοσοφία των παλιών, πίσω από τις παραδοσιακές πίτες, ήταν να αξιοποιούν τα υλικά που είχαν διαθέσιμα.
Ακόμη και οι πιο φτωχοί είχαν πάντα λίγο αλεύρι στο σπίτι και όλο και κάποια λαχανικά φύτευαν στον κήπο ή στα χωράφια τους ή μάζευαν άγρια χόρτα και λαχανικά στους αγρούς.
Εάν είχαν και μερικές ελιές, είχαν και το λάδι τους.
Αυτά τα ταπεινά υλικά είναι αρκετά για να γίνουν υπέροχες πίτες. Όταν υπήρχε και διαθέσιμο κρέας συμπλήρωναν με αυτό τις συνταγές τους.
ΚΑΝΕ ΑΙΤΗΣΗ ΤΩΡΑ!
Θέλω να ενημερωθώ για το Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα!
Σεμινάρια μαγειρικής: Κυριακάτικο Brunch
ο κυριακάτικο πρωινό είναι συνδυασμένο με χαλαρούς ρυθμούς. Αργοπορημένο ξύπνημα, καφέ, διάβασμα, τσιμπολογήματα με οικείες γεύσεις.
Η ιδέα του brunch είναι ένα καθυστερημένο πρωινό. Συνδυάζει την έννοια της χαλαρότητα καθώς “σπάει” τα γεύματα και μπορεί να σερβίρεται από τις 11.00 μέχρι τις 15.00 ή ακόμα και πιο αργά.
Με το πρόγραμμα του Εκπαιδευτικού Οργανισμού MASTER «Brunch» ο καταρτιζόμενος αποκτά γρήγορη και αποτελεσματική κατάρτιση σε τεχνικές και συνταγές για ένα κυριακάτικο brunch που αναβαθμίζει τις υπηρεσίες μιας επιχείρησης προς τους πελάτες της.
ΚΑΝΕ ΑΙΤΗΣΗ ΤΩΡΑ!
Θέλω να ενημερωθώ για το Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα!
Σεμινάρια μαγειρικής: Σάλτσες-σαλάτες-σούπες
Μέσα από το Επαγγελματικό Σεμινάριο οι Σπουδαστές θα γνωρίσουν τα μυστικά για μια νόστιμη σάλτσα που θα συνοδεύει κάθε πιάτο μας, μυστικά για υγιεινές, νόστιμες και δροσερές σαλάτες.
Σούπες – Κατηγορίες και η χρήση τους στη μαγειρική: πως φτιάχνονται οι σούπες, ένα πιάτο με τη μεγαλύτερη κατανάλωση στον κόσμο
ΚΑΝΕ ΑΙΤΗΣΗ ΤΩΡΑ!