Σεμινάριο Extensions Βλεφαρίδων Άρθρο

Σεμινάριο Extensions Βλεφαρίδων: Η ΝΟ1 Εξειδίκευση στο Μακιγιάζ!

Σεμινάριο Extensions Βλεφαρίδων στα Πιστοποιημένα Εργαστήρια του IEK MASTER. Αρχές του μήνα ξεκινούν ΝΕΑ ΤΜΗΜΑΤΑ! Προλάβετε μία από τις τελευταίες θέσεις σε προνομιακή τιμή!

Το σαγηνευτικό βλέμμα είναι ένα χαρακτηριστικό που επιθυμούν να αποκτήσουν πολλές γυναίκες. Γι’αυτό το λόγο πολλοί Make Up Artists στοχεύουν στην ανάδειξη των ματιών μιας γυναικάς!

Η μέθοδος τοποθέτησης βλεφαρίδων, είναι μια τεχνική που δίνει όγκο και μήκος στις φυσικές βλεφαρίδες.

Ένας επαγγελματίας του χώρου είναι ικανός να δημιουργήσει ένα φυσικό αποτέλεσμα με εξαιρετικά μεγάλη διάρκεια.

Οι καταρτιζόμενοι μέσα από το Ολοκληρωμένο Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα του ΙΕΚ MASTER «Extensions Βλεφαρίδων», εκπαιδεύονται στην τοποθέτηση Extension Bλεφαρίδων με τη μέθοδο «Οne By One».

Στόχος του σεμιναρίου είναι ο Σπουδαστής να είναι σε θέση να χρησιμοποιήσει εξειδικευμένες τεχνικές προέκτασης βλεφαρίδων, ώστε να δημιουργεί μακρύτερες και περισσότερο ογκώδης βλεφαρίδες, δείχνοντας φυσικές.

Μετά την ολοκλήρωση των μαθημάτων, οι απόφοιτοι θα είναι σε θέση να εργασθούν ως επαγγελματίες στον χώρο της αισθητικής και του μακιγιάζ με εξειδίκευση στην Τοποθέτηση Βλεφαρίδων με τη μέθοδο «Τρίχα Τρίχα».

Η πρακτική άσκηση του Σεμιναρίου πραγματοποιείται στα σύγχρονα ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΑ εργαστήρια του ΙΕΚ MASTER από Εκπαιδευτές που ξεχωρίζουν στην Αγορά Εργασίας.

 

Τα προϊόντα που παρέχονται στους καταρτιζόμενους για να πραγματοποιήσουν την πρακτική τους άσκηση είναι επαγγελματικά και υποαλλεργικά.

Πρέπει να γνωρίζετε: Αν επιθυμείτε παραπάνω εξειδίκευση και μετεκπαίδευση στον τομέα αυτό, έχει τη δυνατότητα, μετά την ολοκλήρωση του συγκεκριμένου σεμιναρίου να παρακολουθήσει το Ολοκληρωμένο Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα «Extensions Bλεφαρίδων με τη Μέθοδο 3D».

Η τοποθέτηση βλεφαρίδων με τη Μέθοδο 3D είναι μια περιζήτητη τεχνική στην αγορά εργασίας, καθώς είναι λίγοι εκείνοι που την γνωρίζουν.

Για σπουδαστές που ζουν στην επαρχία πραγματοποιούνται και τμήματα E-learning, με σκοπό την παρακολούθηση των Εκπαιδευτικών Σεμιναρίων.

Ο Εκπαιδευτικός Οργανισμός MASTER φροντίζει για την επαγγελματική αποκατάσταση των σπουδαστών του, γι΄αυτό στέλνει και προωθεί  βιογραφικά σε συνεργαζόμενες Επιχειρήσεις για κάλυψη θέσεων εργασίας.

Με την Ολοκλήρωση του Σεμιναρίου ο σπουδαστής αποκτά:

  • Τίτλο Σπουδών ΚΔΒΜ Επιπέδου 2 στα Extensions Βλεφαρίδων
  • Συστατική Επιστολή από τον Εκπαιδευτικό Οργανισμό MASTER
  • Δυνατότητα (μετά από σύμφωνη γνώμη του σπουδαστή) προώθησης του βιογραφικού σε αντίστοιχες επιχειρήσεις

Φόρμα Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος

Για οποιαδήποτε διευκρίνηση επικοινωνήστε μαζί μας:

ΝΟΤΙΑ ΠΡΟΑΣΤΙΑ

Ελληνικό – Αργυρούπολη

Τηλέφωνο Επικοινωνίας: 210 9966992

ΒΟΡΕΙΑ ΠΡΟΑΣΤΙΑ

Νέο Ηράκλειο – Μαρούσι

Τηλέφωνο Επικοινωνίας: 210 2712588

Δείτε Όλα τα Σεμινάρια στην Αισθητική & Ομορφιά

Σχολή Αισθητικής ΙΕΚ MASTER