Πιστοποιημένα Σεμινάρια στα Τουριστικά Άρθρο

Πιστοποιημένα Σεμινάρια στα Τουριστικά: Γίνε MASTER στα πιο Σύγχρονα Επαγγέλματα

Τα τελευταία χρόνια, τα τουριστικά επαγγέλματα έχουν μεγάλη ζήτηση στην αγορά εργασίας. Kάθε χρόνο απορροφούνται πολλοί νέοι σε τουριστικές μονάδες ή σε χώρους εστίασης.

Ο τουριστικός κλάδος απευθύνεται κυρίως σε νέους που θέλουν να ξεκινήσουν μια επιτυχημένη καριέρα στο χώρο του τουρισμού και της εστίασης.

Παράλληλα όμως απευθύνονται και σε επαγγελματίες του χώρου που θέλουν να πιστοποιήσουν το επάγγελμα τους.

Με τα εξειδικευμένα σεμινάρια στα Τουριστικά, ο Εκπαιδευτικός Οργανισμός MASTER παρέχει επαγγελματικό πιστοποιητικό, σύμφωνα με το πρότυπο Q Certification H&R.

Το πιστοποιητικό εκδίδεται εντός 10 ημερών από τον αντίστοιχο φορέα πιστοποίησης κατόπιν εξετάσεων.

Μέσα από τα Εκπαιδευτικά Επαγγελματικά Προγράμματα του Ομίλου ΜASTER ο σπουδαστής θα αποκτήσει τις απαραίτητες γνώσεις και δεξιότητες, ώστε να μπορούν να ανταπεξέλθουν στις αυξημένες ανάγκες της τουριστικής αγοράς.

Θα έχει την δυνατότητα να επιλέξει την ειδικότητα που του ταιριάζει μέσα από τις πιο σύγχρονες ειδικότητες στον τουριστικό κλάδο.

Ο εκπαιδευτικός Όμιλος MASTER παρέχει στους σπουδαστές του πιστοποιημένα επαγγελματικά εργαστήρια για να πραγματοποιήσουν την πρακτική τους άσκηση.

Αξίζει να σημειωθεί ότι τα Σεμιναριακά Προγράμματα του Ομίλου MASTER πραγματοποιούνται και μέσω E – Learning (Σύγχρονη και Ασύγχρονη Τηλεκατάρτιση), και αφορούν κυρίως σπουδαστές που κατοικούν σε επαρχιακές πόλεις.

Γιατί πρέπει να πιστοποιήσω το επάγγελμα μου:

 • Αναγνωρισιμότητα των προσόντων σας στην αγορά εργασίας
 • Επικύρωση και ταξινόμηση των γνώσεων και των δεξιοτήτων σας με βάση το Εθνικό και Ευρωπαϊκό Πλαίσιο προσόντων
 • Διεύρυνση επαγγελματικού ορίζοντα μιας και μπορείτε να εργαστείτε σε όλη την Ευρώπη
 • Βελτίωση στη πρόσβασή σας στην απασχόληση
 • Ενίσχυση και διαμόρφωση της επαγγελματικής σας εξέλιξης με βάση τις σύγχρονες απαιτήσεις της αγοράς εργασία

Τα Σεμινάρια που ξεκινούν ΑΜΕΣΑ

Μπουφετζής- Barista

Ο Μπουφετζής είναι ο επαγγελματίας, οποίος είναι ειδικός για την προετοιμασία όλων το ροφημάτων, το σερβίρισμα τον σνακ και την παρασκευή φρέσκων χυμών.

Ένας επαγγελματίας Barista μπορεί να εργασθεί σε ξενοδοχειακές μονάδες, σε εστιατόρια που διαθέτουν και μπαρ, αλυσίδες καφετεριών, καφετέριες, κυλικεία εταιριών, αναψυκτήρια, καθώς και σε μεγάλες εταιρίες πώλησης καφέ.

ΚΑΝΕ ΑΙΤΗΣΗ ΤΩΡΑ

Θέλω να ενημερωθώ για το Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα

Μμάρμαν- Brtender

Ο Bartender είναι ο επαγγελματίας κλάδου επισιτισμού και είναι υπεύθυνος για τις εργασίες που πραγματοποιούνται πίσω από τον πάγκο σερβιρίσματος  ενός μπαρ επισιτιστικής ή και ξενοδοχειακής επιχείρησης.

Ο Μπάρμαν έχει τη δυνατότητα να εργαστεί σε χώρους παροχής υπηρεσιών εστίασης, ξενοδοχεία, μπαρ, κλαμπ, καφετέριες, σνακ μπαρ, κτλ όπου σερβίρει ποτά, ελαφρά εδέσματα σύμφωνα με τις προδιαγραφές ποιότητας και υγιεινής.

ΚΑΝΕ ΑΙΤΗΣΗ ΤΩΡΑ

Θέλω να ενημερωθώ για το Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα

Σερβιτόρος- Waiter

Ο Σερβιτόρος είναι ο επαγγελματίας  που γνωρίζει την εστιατορική τέχνη και τους κανόνες γαστρονομίας-οινολογίας, σερβίρει εδέσματα και ποτά στους πελάτες.

Τα καθήκοντα ενός Σερβιτόρου είναι να προετοιμάσει το χώρο εστίασης-αναψυχής, δημιουργώντας φιλικό περιβάλλον προς τους πελάτες και να διεκπεραιώσει τις διαδικασίες είσπραξης των λογαριασμών και να συμμετέχει στην ολοκλήρωση των διαδικασιών κλεισίματος του χώρου εστίασης-αναψυχής.

ΚΑΝΕ ΑΙΤΗΣΗ ΤΩΡΑ

Θέλω να ενημερωθώ για το Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα

Ειδικός Λουτροθεραπείας- Θαλασσοθεραπείας

Ο Ειδικός Λουτροθεραπείας- Θαλασσοθεραπείας ίναι ο επαγγελματίας ο οποίος εργαζόμενος σε ξενοδοχειακές επιχειρήσεις, ή επιχειρήσεις παροχής φροντίδας υγείας.

 • Μεριμνά για την προετοιμασία και την παρακολούθηση του λουτρού η άλλης συνεδρίας συμφώνα με τις διατάξεις του Εσωτερικού Κανονισμού και τις οδηγίες του γιατρού, όπου αυτές είναι απαραίτητες (ποσότητα, διάρκεια. θερμοκρασία κλπ)
 • Προετοιμάζει και παρακολουθεί προγράμματα θεραπειών (συνεδρίες) για κάθε λουόμενο ,με ρυθμιζόμενη πίεση νερού και ειδικές μπανιέρες (σύμφωνα με τις υποδείξεις του ιατρού)
 • Ελέγχει την τήρηση της καθαριότητας και της απολύμανσης των μέσων και εγκαταστάσεων που προορίζονται για ατομική ή ομαδική χρήση από τους πελάτες
 • Συμμετέχει στις διαδικασίες άφιξης και υποδοχής του πελάτη για την προβολή της εικόνας της μονάδας ή του κέντρου καθώς της παρακολούθησης του φακέλου του προκείμενου να εξασφαλίσει την εμπιστοσύνη του.

ΚΑΝΕ ΑΙΤΗΣΗ ΤΩΡΑ

Θέλω να ενημερωθώ για το Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα

Οροφοκόμος- Housekeeper

Ο Οροφοκόμος είναι ο εργαζόμενος σε ξενοδοχειακές επιχειρήσεις, που φροντίζει για την καθαριότητα και τακτοποίηση των δωματίων καθώς και για τον εξοπλισμό τους με όλα τα απαραίτητα υλικά, προσφέροντας στους πελάτες μία άνετη διαμονή σε ένα καθαρό, υγιεινό, άνετο, φιλικό και ήσυχο περιβάλλον.

Υποχρέωση του είναι να α φροντίσει για την προετοιμασία του χώρου διαμονής μιας ξενοδοχειακής επιχείρησης, ώστε το επίπεδο της ποιότητας των παρεχόμενων υπηρεσιών να επηρεάσει θετικά τη γνώμη των πελατών για αυτή.

ΚΑΝΕ ΑΙΤΗΣΗ ΤΩΡΑ

Θέλω να ενημερωθώ για το Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα

Γενικός Προϊστάμενος Οροφοκομίας

Ο Γενικός Προϊστάμενος Οροφοκομίας αποτελεί βασικό στέλεχος της λειτουργικής ομάδας του management του ξενοδοχείου. Συμμετέχει ενεργά στο διοικητικό προγραμματισμό κι έχει διασυνδέσεις με κάθε τμήμα της επιχείρησης.

Σκοπός ενός Head Housekeeper είναι:

 • Επιμέλεια και υπευθυνότητα για την καθαριότητα, την τάξη και την ανανέωση του ξενοδοχείου
 • Καθοδήγηση, προσανατολισμός και προγραμματισμός της εργασίας του προσωπικού του τμήματός του
 • Πρόσληψη, απόλυση, επιβολή πειθαρχίας στους υπαλλήλους του.

ΚΑΝΕ ΑΙΤΗΣΗ ΤΩΡΑ

Θέλω να ενημερωθώ για το Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα

Υπάλληλος Υποδοχής Ξενοδοχείου Hotel Receptionist

Ο Υπάλληλος Υποδοχής Ξενοδοχείου Hotel Receptionist ο εργαζόμενος που διεκπεραιώνει σωστά και έγκαιρα τις εργασίες που αφορούν την παροχή υπηρεσιών προς τον πελάτη, στους χώρους υποδοχής και φιλοξενίας – διαμονής των ξενοδοχείων.

Υποχρέωση του είναι ν να προβεί σε όλους τους αναγκαίους διακανονισμούς, τόσο όσον αφορά το δικό του πόστο όσο και τις λοιπές υπηρεσίες των εγκαταστάσεων διαμονής και φιλοξενίας, προκειμένου η διαμονή του πελάτη να ανταποκρίνεται με τον καλύτερο τρόπο στις προσδοκίες του.

ΚΑΝΕ ΑΙΤΗΣΗ ΤΩΡΑ

Θέλω να ενημερωθώ για το Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα

Ασφάλεια Ξενοδοχειακών Μονάδων

Η έννοια της τουριστικής ασφάλειας είναι ευρύτατη και μπορεί να περιλαμβάνει, από τον ελαφρύ τραυματισμό, μέχρι τρομοκρατικές επιθέσεις, κάτι που δυστυχώς βιώνει η παγκόσμια κοινότητα σήμερα.

Το Σεμινάριο αυτό έχει σχεδιαστεί για την επιμόρφωση όλου του προσωπικού των ξενοδοχειακών μονάδων και ειδικότερα όσους εμπλέκονται στον τομέα της ασφάλειας, με σκοπό να αναδείξει τους τρόπους πρόληψης και μείωσης του ρίσκου από οποιαδήποτε εγκληματική ενέργεια, (κλοπή- δολιοφθορά -τρομοκρατική ενέργεια κ.α).

ΚΑΝΕ ΑΙΤΗΣΗ ΤΩΡΑ

Θέλω να ενημερωθώ για το Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα

Υπάλληλος Τηλεφωνικού Κέντρου/Κρατήσεων

Ο υπάλληλος τηλεφωνικού κέντρου/κρατήσεων συμβάλει σε μεγάλο βαθμό στην εικόνα που θα σχηματίσει ο πελάτης για την τουριστική επιχείρηση. Για το λόγο αυτό οφείλει να φέρεται ευγενικά στον πελάτη και να τον εξυπηρετεί με τον καλύτερο τρόπο στον λιγότερο δυνατό χρόνο.

ΚΑΝΕ ΑΙΤΗΣΗ ΤΩΡΑ

Θέλω να ενημερωθώ για το Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα

Υπάλληλος Επισιτιστικού Τομέα

Ο υπάλληλος επισιτιστικού τομέα εννοείται αυτό που εργάζεται στις επιχειρήσεις εκείνες που δραστηριοποιούνται στην παραγωγή και πώληση φαγητού και ποτού στον καταναλωτή, ως τελικό προϊόν. Οι επισιτιστικές επιχειρήσεις ως ανεξάρτητες μονάδες ξενοδοχειακών επιχειρήσεων αποτελούν, σήμερα, σημαντικό οικονομικό κλάδο της τουριστικής βιομηχανίας.

ΚΑΝΕ ΑΙΤΗΣΗ ΤΩΡΑ

Θέλω να ενημερωθώ για το Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα

E- Commerce & Hospitality sales & Marketing

Ο υπάλληλος που ασχολείται με την προώθηση-πώληση των υπηρεσιών φιλοξενίας και το ηλεκτρονικό εμπόριο του τουριστικού προϊόντος, αποτελεί έναν επαγγελματία υψηλών προδιαγραφών και απαιτήσεων με καθοριστική συμβολή στην αγορά του τουρισμού.

Η καλή γνώση του τουριστικού προϊόντος, η οργανωτικότητα, η ευστροφία και η συνέπειά είναι χαρακτηριστικά που τον καθιστούν «κύριο μέτοχο» στην άνθηση του τουριστικού κλάδου.

ΚΑΝΕ ΑΙΤΗΣΗ ΤΩΡΑ

Θέλω να ενημερωθώ για το Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα

Υπάλληλος Ψυχαγωγίας

Η αναψυχή, η χαλάρωση, η πολιτιστική αναζήτηση, η γνωριμία νέων τόπων και η απόκτηση εμπειριών αποτελούν τα βασικότερα αίτια της τουριστικής μετακίνησης.

Ο υπάλληλος ψυχαγωγίας θα πρέπει να έχει τις κατάλληλες γνώσεις και δεξιότητες ώστε να είναι σε θέση να εφαρμόζει τις πλέον σύγχρονες, ενδεδειγμένες κατά περίπτωση και αξιόπιστες τεχνικές για αναζωογόνηση και ευεξία.

ΚΑΝΕ ΑΙΤΗΣΗ ΤΩΡΑ

Θέλω να ενημερωθώ για το Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα

Υπάλληλος Υποδοχής και Εξυπηρέτησης Πελατών

Ο Υπάλληλος υποδοχής διαχειρίζεται τα υπνοδωμάτια, συντονίζει τη λειτουργία όλης της μονάδας σε σχέση με την κινητικότητα της πελατείας και πλαισιώνεται από τα τμήματα κρατήσεων, θυρωρείου, τηλεφωνείου και ταμείου.

Οφείλει να γνωρίζει ξένες γλώσσες, να έχει άνεση στην επικοινωνία, να είναι ευγενικός και να εξυπηρετεί γρήγορα και ποιοτικά τον πελάτη.

ΚΑΝΕ ΑΙΤΗΣΗ ΤΩΡΑ

Θέλω να ενημερωθώ για το Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα

Τουριστικός Αντιπρόσωπος

Οι αυξανόμενες απαιτήσεις της τουριστικής αγοράς απαιτούν στελέχη εξειδικευμένα, τα οποία να μπορούν να εξυπηρετήσουν τις ανάγκες των πελατών και να είναι σε θέση να ανταποκριθούν με επιτυχία σε όλες τις απαιτήσεις τους.

Στις αρμοδιότητές τους, μεταξύ άλλων, περιλαμβάνονται: οι πληροφορίες για δρομολόγια, ξενοδοχεία, τιμές κλπ, η δημιουργία τουριστικών πακέτων, η διοργάνωση ταξιδιών, συνεδρίων κ.α.

ΚΑΝΕ ΑΙΤΗΣΗ ΤΩΡΑ

Θέλω να ενημερωθώ για το Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα

Υπάλληλος Τμήματος Ορόφων και Λινοθήκης

Ο Υπάλληλος τμήματος ορόφων και λινοθήκης φροντίζει το σημαντικό κομμάτι της καθαριότητας και της συντήρησης των χώρων της ξενοδοχειακής επιχείρησης, ώστε να διασφαλίζεται στον πελάτη μια ευχάριστη διαμονή σε ένα καθαρό, υγιεινό και άνετο περιβάλλον.

ΚΑΝΕ ΑΙΤΗΣΗ ΤΩΡΑ

Θέλω να ενημερωθώ για το Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα

Δείτε Ακόμη:

Πιστοποιημένα Σεμινάρια στα Τουριστικά που οδηγούν σε Άμεση Πρόσληψη!