pistopoihmena_seminaria

Πιστοποιημένα Σεμινάρια στα Τουριστικά που οδηγούν σε Άμεση Πρόσληψη!

Πιστοποιημένα Σεμινάρια στα Τουριστικά: Η Καλύτερη Επιλογή για άμεση προώθηση στην Αγορά Εργασίας. Έχεις σκεφτεί ν’ αλλάξεις εργασιακό κλάδο; ΤΩΡΑ είναι η ευκαιρία!

To σενάριο γνωστό και συνηθισμένο αυτή την περίοδο: Έχεις ολοκληρώσει τη σχολή σου, όμως για κάποιους λόγους δυσκολεύεσαι να βρεις εργασία στο αντικείμενο που έχεις σπουδάσει.

Γνωρίζεις ότι οι πιθανότητες να πιάσεις δουλειά στην Τουριστική επιχείρηση κοντά σου ή στο νησί που αγαπάς είναι πολύ καλύτερες. Για κάποιο… ανεξήγητο όμως λόγο διστάζεις να στείλεις το βιογραφικό χωρίς να έχεις μια προϋπηρεσία στα Τουριστικά.

Επιπλέον το να ξεκινήσεις τώρα νέες σπουδές σου φαίνεται εξαντλητικό και χρονοβόρο.

Υπάρχει λύση για να μην μείνεις στάσιμος;

Φυσικά! Υπάρχει ένας έξυπνος τρόπος να αποκτήσεις πιστοποιημένη γνώση και να βρεις άμεσα εργασία σε έναν συνεχώς αναπτυσσόμενο τομέα .

Δεδομένου ότι υπάρχει μεγάλη ανάπτυξη στον Τουρισμό, δεν είναι περίεργο ότι πολλοί άνθρωποι, ανεξαρτήτως σπουδών, αρχίζουν να εξετάζουν τις προοπτικές τους σε αυτόν τον κλάδο.

Ο Εκπαιδευτικός Οργανισμός MASTER εδώ και δεκαετίες, αποτελεί έναν Πιστοποιημένο και Αξιόπιστο Φορέα Εκπαίδευσης με εξειδίκευση στα Τουριστικά.


Αν επιδιώκεις Κατάρτιση και Πιστοποίηση στα Τουριστικά, άμεσα και αποτελεσματικά, τα ταχύρρυθμα Σεμινάρια της MASTER θα σε μετατρέψουν σε ένα καταξιωμένο Στέλεχος στον Τομέα του Τουρισμού.


 Εκπαιδευτικά Επαγγελματικά Σεμινάρια του Εκπαιδευτικού Οργανισμού MASTER στοχεύουν στην εκπαίδευση εξειδικευμένου προσωπικού ώστε να καλύψει τις ανάγκες στελέχωσης των σύγχρονων τουριστικών επιχειρήσεων.

Με την ολοκλήρωσή τους, ο καταρτιζόμενος είναι ικανός να ανταποκριθεί στις εργασιακές απαιτήσεις.

Ο κλάδος είναι αρκετά μεγάλος και διευρυμένος ώστε να υπάρχουν πολλές επιλογές ανάλογα με το είδος εργασίας που αναζητά κανείς.

Είτε σου αρέσει να εργάζεσαι σε εξωτερικούς χώρους, στις υπηρεσίες φιλοξενίας, στους χώρους εστίασης, στη διοίκηση, σε επικουρικές υπηρεσίες ή να αναλάβεις την κεντρική reception του ξενοδοχείου, υπάρχει «χώρος» για όλους.

Το να επιλέξεις μια ειδικότητα με ζήτηση, σκεφτόμενος παράλληλα τον ρόλο που θέλεις να αποκτήσεις σε μια επιχείρηση είναι ένα από τα πρώτα βήματα που πρέπει να κάνεις!

Μα αυτό τον τρόπο, θα καταφέρεις να επιλέξεις το  Σεμινάριο Τουριστικού Κλάδου που σου ταιριάζει.

Δεν απαιτούν όλες οι θέσεις εργασίας στον τομέα του τουρισμού απόκτηση ειδικών προσόντων. Εντούτοις, μπορείς να διαπιστώσεις ότι η εξειδίκευση μέσω ενός Σεμιναρίου, λίγων μόλις ημερών, θα σε βοηθήσει στις προοπτικές μόνιμης απασχόλησης.

Μέσω αυτού, θα «ανοίξουν» οι πόρτες για μια Καριέρα σε έναν τομέα με ραγδαία ανάπτυξη σε όλο τον κόσμο.

Αν διαθέτεις ελάχιστη ή ακόμη και καθόλου επαγγελματική εμπειρία δεν είναι απαραίτητο να σπουδάζεις χρόνια ολόκληρα για να ξεχωρίσεις στην Αγορά Εργασίας.


Τα Πιστοποιημένα Σεμινάρια της MASTER είναι η καλύτερη επιλογή για το μέλλον σου!

Μάθε περισσότερα για τα Πιστοποιημένα Σεμινάρια Εκπαίδευσης και Κατάρτισης στον Τουριστικό Κλάδο σε σύγχρονες ειδικότητες που προσφέρονται με σύγχρονηασύγχρονη τηλεκατάρτιση.

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ που ξεκινούν το Επόμενο Διάστημα

Μεγάλες Εκπτώσεις για τα νέα Μέλη του Ομίλου μας!

  • Barista (Μπουφετζής)
  • Bartender (Μπάρμαν)
  • Housekepper (Οροφοκόμος)
  • Head housekeeper/Cleaning Supervisor (Γενικός Προϊστάμενος Οροφοκομίας)
  • Hotel Receptionist (Υπάλληλος Υποδοχής Ξενοδοχείου)
  • Τουριστικός Αντιπρόσωπος
  • Hotel Security Services (Ασφάλεια Τουριστικών Μονάδων) ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ στην Ελλάδα

Βρείτε όλα τα ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ του Εκπαιδευτικού Οργανισμού ΜASTER εδώ:

Πιστοποιημένα σεμινάρια εκπαίδευσης και κατάρτισης στον τουριστικό κλάδο