Το Ιεκ Master δίπλα στους ΑΜΕΑ άρθρο

ΙΕΚ MASTER: Δίπλα στους ανθρώπους με Ειδικές Ικανότητες!

Η ομάδα του ΙΕΚ MASTER βρίσκεται στο πλευρό των Ατόμων με Ειδικές Ικανότητες.

Οι Δομές και οι Εγκαταστάσεις του ΙΕΚ MASTER έχουν δημιουργηθεί, ελεγχθεί και δοκιμαστεί από τα μέλη μας ως προς την ομαλότητα και την ασφάλεια στην προσβασιμότητά τους.

Ύστερα από μελέτες, κατορθώσαμε να δημιουργήσουμε χώρους με Πραγματική Ευκολία Πρόσβασης για Σπουδαστές που ενδεχομένως αντιμετωπίζουν προβλήματα στην κίνησή τους.

Συντροφιά με τους Σπουδαστές μας, δουλέψαμε ομαδικά και καταφέραμε να δημιουργήσουμε λειτουργικούς χώρους σε όλο το μήκος και το πλάτος των Δομών μας!

Εκτός από τα βασικές Υποδομές που, κατά τη γνώμη μας, όλα τα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα οφείλουν να διαθέτουν (Ράμπες ΑμεΑ, ειδικά διαμορφωμένα WC, ανελκυστήρες σε όλα τα επίπεδα, Parking κ.τ.λ.) φροντίσαμε και για την ασφαλή πρόσβαση των Σπουδαστών από και προς το Μετρό, τον Ηλεκτρικό Σιδηρόδρομο και τα Αστικά Λεωφορεία.

Ως γνωστόν, τα παραρτήματα του ΙΕΚ MASTER βρίσκονται στα Βόρεια Προάστια (Νέο Ηράκλειο – Μαρούσι) και στα Νότια Προάστια (Αργυρούπολη – Ελληνικό).

Σε περιοχές δηλαδή, όπου η καθημερινή μετακίνηση είναι αδιαμφισβήτητα ευκολότερη σε σχέση με το χαοτικό Κέντρο της πόλης μας!

Και τα 2 παραρτήματα του ΙΕΚ MASTER βρίσκονται σε ελάχιστη απόσταση από τα Μ.Μ.Μ. όπως επίσης και το Parking είναι μια εύκολη υπόθεση για τους Σπουδαστές μας!

Η καλή κατάσταση των πεζοδρομίων καθώς και η χαμηλή σε ένταση κίνηση στους δρόμους, γύρω από τις Δομές μας, κάνει ακόμη πιο εύκολη την καθημερινή μετακίνηση των Σπουδαστών που αντιμετωπίζουν κινητικά προβλήματα!


Ειδικές Προσφορές και Υποτροφίες σε ΑμεΑ

Ενημερωθείτε τηλεφωνικά

Βόρεια Προάστια:  210 2712588

Νότια Προάστια210 9966992

info@iekmaster.gr

www.iekmaster.gr


Σας περιμένουμε στους χώρους μας να διαπιστώσετε από κοντά ότι με την ουσιαστική συμβολή δεκάδων ανθρώπων καταφέραμε να δημιουργήσουμε ένα Πολιτισμένο Εκπαιδευτικό Περιβάλλον με Πραγματική Ευκολία Πρόσβασης μένοντας πιστοί στην αρχή μας…

“‘Ίσες ευκαιρίες στην Εκπαίδευση και στην Εργασία σε όλους τους πολίτες”.

Οποιαδήποτε παρατήρησή σας θα μας βοηθήσει να γίνουμε καλύτεροι!

Το ΙΕΚ MASTER είναι ένας χώρος γεμάτος όνειρα, χαμόγελα, αισιοδοξία, σεβασμό και ανθρωπιά!

Αν ονειρεύεσαι εξειδικευμένη Απασχόληση ή και τη δική σου Επιχείρηση έλα να το πετύχουμε μαζί!


Δείτε τους Τομείς και τις Ειδικότητες του ΙΕΚ ΜASTER Ε Δ Ω!