Εκπαίδευση και εργασία μαζί άρθρο

IEK MASTER: Πρώτη φορά η εκπαίδευση και η εργασία «πάνε» μαζί!

Μαθητικά χρόνια… τέλος λοιπόν! Ξέρουμε πώς αισθάνεστε! Πολλά τα συναισθήματα, ε; Χαρά, νοσταλγία, λύπη, αδημονία για το «αύριο», άγχος και ίσως… φόβος για το μέλλον! Για πρώτη φορά στην Ελλάδα δημιουργήθηκε ένα Ινστιτούτο Επαγγελματική Κατάρτισης (ΙΕΚ) που δεν παρέχει απλά εκπαίδευση αλλά  όλα εκείνα τα εφόδια που χρειάζεσαι για να βρεις την απασχόληση που θα σου εξασφαλίσει μία άνετη και ενδιαφέρουσα ζωή!

 ΙΕΚ MASTER σημαίνει… Όραμα, Εγγύηση, Εργασία!!!

Αν ονειρεύεσαι εξειδικευμένη απασχόληση ή και τη δική σου επιχείρηση έλα στο ΙΕΚ MASTER να το πετύχουμε μαζί!

Ο Εκπαιδευτικός Οργανισμός MASTER μετράει 30 χρόνια επιτυχημένης πορείας στην Εκπαίδευση και στην Προώθηση στην Αγορά Εργασίας.

Χιλιάδες νέοι εμπιστεύτηκαν τη MASTER και πλέον ξεχωρίζουν και υπερέχουν έναντι του ανταγωνισμού. 20.000 άνεργοι και 25.000 εργαζόμενοι έχουν καταρτιστεί από την εξειδικευμένη ομάδα μας. Μαζί καταφέραμε το στόχο που είχαμε θέσει από κοινού… Την άμεση πρόσβαση στην απασχόληση.

ΙΕΚ MASTER: Ο επιχειρηματίας του αύριο… σήμερα! Γίνε επιχειρηματίας όχι απλά… επαγγελματίας!

Από πρώτο χέρι γνωρίζουμε ότι το μυαλό ενός νέου δε «φυλακίζεται»! Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να οραματιστείς την επαγγελματική σου καριέρα και εμείς θα σου δείξουμε το δρόμο! Η εύρεση εργασίας δεν είναι πια μια προσωπική υπόθεση.

Ακόμη και αν θέλεις να πραγματοποιήσεις τα πρώτα σου βήματα στην επιχειρηματικότητα η MASTER είναι… μονόδρομος! Το ΙΕΚ MASTER παρέχει ειδική εκπαίδευση και διαρκή ενημέρωση για προγράμματα και χρηματοδοτικά εργαλεία (ΕΣΠΑ, Τράπεζα Επενδύσεων κ.τ.λ.).

Η ίδρυση της δικής σου επιχείρησης είναι πλέον μία… εύκολη υπόθεση!

ΙΕΚ MASTER: Εξασφαλισμένη Απασχόληση

Από το πρώτο κιόλας εξάμηνο της φοίτησής σου εξασφαλίζουμε άμεση προώθηση στην αγορά εργασίας. Ο Εκπαιδευτικός Οργανισμός MASTER συνεργάζεται με τις μεγαλύτερες ελληνικές και πολυεθνικές εταιρίες στην Ελλάδα αλλά και στην Ευρώπη!

Και μην ξεχνάς…

Πριν πάρεις οποιαδήποτε απόφαση για το μέλλον σου σκέψου… MASTER 

Φόρμα Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος 

Ενημερώσου για τις Υποτροφίες και τις Μεγάλες Προσφορές στα Δίδακτρα


* Tο πεδίο είναι Υποχρεωτικό