ΙΕΚ Master στο 1o BeFoot Festival

To IEK MASTER συμμετέχει στο 1ο BeFoot Festival στην Τεχνόπολη!

Το ΙΕΚ MASTER συμμετέχει στο 1ο Beverage Food & Tourism Festival που πραγματοποιείται στις 26 και 27 Ιανουαρίου στην Τεχνόπολη.

To πρώτο Φεστιβάλ που γίνεται στην Ελλάδα και αφορά την κατάρτιση και την επιμόρφωση στον τομέα του ποτούφαγητούτουρισμού και καφέ έρχεται λίγο πριν την τουριστική σεζόν στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων 26-27 Ιανουαρίου

Το 1ο ΒeFooT (Beverage Food & Tourism Festival) αφορά όσους θέλουν να επιμορφωθούν – εξειδικευτούν – πιστοποιηθούν και να εργαστούν στους κλάδους του φαγητού, ποτού, τουρισμού και καφέ.

Οι επισκέπτες του Φεστιβάλ θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν τα προγράμματα  του ΙΕΚ MASTER στους παραπάνω κλάδους και να ενημερωθούν από εκπροσώπους του στο περίπτερο του στην αίθουσα Δ12.

Το ΙΕΚ MASTER προσφέρει προγράμματα σπουδών – κατάρτισης στη Μαγειρική, στη Ζαχαροπλαστική, στα Ξενοδοχειακά, στο Tourism Management και στον Αγροτουρισμό ενώ πραγματοποιεί πιστοποιημένα σεμινάρια Barista, Bartending, Food & Beverage Management.

Ο Καλύτερος Chef της Ευρώπης ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ στο IEK MASTER

mouzakis

O Chef de Partie του ΙΕΚ MASTER, Κωνσταντίνος Μουζάκης είναι  βραβευμένος ως ο καλύτερος Σεφ της Ευρώπης «Chef European 2015», Αντιπρόεδρος στο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο Γαστρονομίας & Οινολογίας για την Ελλάδα της CEUCO, πρόεδρος στη Λέσχη Αρχιμαγείρων, Αρχιζαχαροπλαστών, Αρτεργατών, Επιστημόνων Επισιτισμού Αττικής Acropolis, διευθυντής στην Επτανησιακή Γαστρονομία της Ε.Ε.Ε, ενώ παράλληλα έχει τη θέση του Διευθυντή Γαστρονομίας στις Μόνιμες Κοινωνικές Δομές Άμεσης Αντιμετώπισης της Φτώχειας του Ομίλου UNESCO.

Στο πλευρό του ο Chef Στέλιος Μαστοράκος με εξειδίκευση στη Μοριακή Κουζίνα και μία πολυάριθμη ομάδα με κορυφαίους επαγγελματίες του επισιτισμού και της εστίασης.

Ο Εκπαιδευτικός Οργανισμός MASTER, τα τελευταία 30 χρόνια, διαθέτει δίκτυο συνεργασιών με 7.000 ελληνικές και πολυεθνικές επιχειρήσεις και οι σπουδαστές του ΙΕΚ MASTER έχουν τη δυνατότητα να εισέλθουν μόνιμα και αποφασιστικά στην Αγορά Εργασίας.

Το ΙΕΚ MASTER θα πραγματοποιήσει σεμινάρια – workshops σε συνεργασία με τη Λέσχη «Acropolis», στο 1ο BeFoot Festival με τη συμμετοχή κορυφαίων chefs, pastry chefs όπου και οι συμμετέχοντες θα λάβουν βεβαιώσεις παρακολούθησης. Στο ειδικό Stage “Beverage – Barista” θα πραγματοποιήσει σεμινάρια για την τέχνη του καφέ.

Υποτροφίες

Παράλληλα, στο περίπτερο του ΙΕΚ MASTER θα έχετε τη δυνατότητα να δηλώνετε συμμετοχή σε μεγάλους διαγωνισμούς και να διεκδικήσετε Υποτροφίες Σπουδών & Δωρεάν Συμμετοχή σε Σεμινάρια.