Διοίκηση επιχειρήσεων άρθρο

Διοίκηση Επιχειρήσεων: Γίνε ένα εξειδικευμένο στέλεχος για… Master!

Οι επιχειρήσεις στην Ελλάδα -ειδικά τα τελευταία χρόνια- επιζητούν και προσλαμβάνουν στελέχη τα οποία έχουν εξειδικευτεί και μπορούν να διαχειριστούν την απαιτητική εργασιακή καθημερινότητα.

Οι σπουδές στη Διοίκηση Επιχειρήσεων θεωρούνται ένα μεγάλο πλεονέκτημα για τους αποφοίτους και για την απορρόφηση αυτών στην Αγορά Εργασίας.

Οι Σπουδαστές του ΙΕΚ MASTER, στην ειδικότητα «Στέλεχος Διοίκησης & Οικονομίας», αποκτούν τόσο τις θεωρητικές όσο και τις πρακτικές γνώσεις, στην διοικητική και την οικονομική λειτουργία μιας επιχείρησης.

Από τις πρώτες κιόλας ημέρες φοίτησής του, μαθαίνει να εφαρμόζει τις αρχές της επιστήμης, του management, της οικονομίας και των δημοσίων σχέσεων.

Σε σύντομο χρονικό διάστημα, σε συνεργασία με τους καθηγητές του, μαθαίνει να χειρίζεται την επικοινωνία, τη χρηματοικονομική διοίκηση και οργάνωση, τη διοίκηση, οργάνωση και διαχείριση των ανθρώπινων και λοιπών πόρων.

Κατά τη διάρκεια των σπουδών του, εκπαιδεύεται έτσι ώστε να εντοπίζει και να λύνει οικονομικά, οργανωτικά και διοικητικά προβλήματα.

Με την ολοκλήρωση του προγράμματος σπουδών του, είναι σε θέση να εφαρμόζει τις αρχές και πρακτικές της οικονομικής και οργανοδιοικητικής επιστήμης.

Σε ένα επάγγελμα με τόσο μεγάλες προοπτικές και δυναμική εξέλιξης, ως απόφοιτος της ειδικότητας από το ΙΕΚ MASTER, έχει τη δυνατότητα κατά τη διάρκεια της καριέρας σου, να αναρριχηθεί στις υψηλότερες θέσεις μιας επιχείρησης.

Ο πτυχιούχος του ΙΕΚ MASTER στη «Διοίκηση Επιχειρήσεων» μπορεί να εργαστεί στο Δημόσιο ή στον Ιδιωτικό τομέα σε:

ΔΕΚΟ & Δημόσιους Οργανισμούς, στα τμήματα Διοικητικών και Οικονομικών υπηρεσιών

Διοικητικά τμήματα εμπορικών επιχειρήσεων

Ξενοδοχειακές και τουριστικές επιχειρήσεις

Εταιρίες παροχής υπηρεσιών

Ναυτιλιακές επιχειρήσεις

Χρηματιστηριακές και ασφαλιστικές εταιρείες

Πολυεθνικές εταιρείες

Ασφαλιστικές εταιρείες

Βιομηχανίες

Τράπεζες

Σπούδασε στον Τομέα της Οικονομίας & Διοίκησης στο ΙΕΚ MASTER και δημιούργησε την καριέρα που σου αξίζει!

ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ

IEK MASTER | Συμμαχία για την απασχόληση

Περισσότερες Πληροφορίες

Τηλ: 216 000 9 000

www.iekmaster.gr