ΙΕΚ Master Ασημένιος Χορηγός Dusseldorf Άρθρο

Το ΙEK ΜΑSTER Ασημένιος Χορηγός στο Dusseldorf Maritime Forum

To ΙΕΚ ΜΑSTER αποτελεί τον πρώτο εκπαιδευτικό οργανισμό  στην Ελλάδα που καινοτομεί συμμετέχοντας ενεργά  ως Ασημένιος Χορηγός  στο Dusseldorf Maritime Forum που θα πραγματοποιηθεί στις 17 Μαΐου 2019 στο Ντίσελντορφ της Γερμανίας.

Το Dusseldorf Maritime Forum   με θέμα  « SHIPPING & LOGISTICS IN NORTHERN EUROPE»  αποτελεί μια μείζουσας σημασίας   διοργάνωση στην  Ευρώπη που συγκεντρώνει τους σημαντικότερους  Ναυτιλιακούς παράγοντες Διεθνώς.   Σκοπός του Φόρουμ είναι o γόνιμος διάλογος και η συνεισφορά  στις  τρέχουσες εξελίξεις  στην Ναυτιλία, καθώς και τις νέες πολιτικές και  τις στρατηγικές του κλάδου.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Η συμμετοχή του εκπαιδευτικού οργανισμού MASTER   εντάσσεται στο  γενικότερο πλαίσιο της στρατηγικής της  στόχευσής  ως προς την υποστήριξη του τομέα της Ναυτιλίας, δεδομένου της  πολύχρονης εμπειρίας στην παροχή εκπαίδευσης και  επικαιροποιημένων γνώσεων  υψηλού επιπέδου στον ναυτιλιακό κλάδο.

Με αφορμή Dusseldorf Maritime Forum  ο εκπαιδευτικός οργανισμός  MASTER  δεσμεύεται  στην έμπρακτη υποστήριξη και αρωγή  όλων των  πρωτοβουλιών της Ναυτιλίας τόσο σε εγχώριο όσο και  σε Πανευρωπαϊκό και Διεθνές επίπεδο

Το Maritime Forum θα πραγματοποιηθεί με τη συνδιοργάνωση και συμμετοχή των:

 

  1. European Institute of Law, Science & Technology

 

  1. Πανεπιστήμιο Πατρών Ναυτιλιακές Σπουδές ΚΕΔΙΒΙΜ

 

  1. Institute of International Nautical Studies

 

  1. St. Thomas Polytechnic in Singapore Maritime Studies